Το ανέβασμα του πήχη στον Λαγουδάκο ήταν…αναμενόμενο

Ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Μιχάλης Λαγουδάκος

Να το μάθουν και αυτοί που δεν το ξέρουν. Ο Μιχάλης Λαγουδάκος, αν αποφασίσει να μπει σε κάτι, να έρθουν τα πάνω κάτω, να έρθουν τούμπα σε όλα. Είναι αυτό, όχι κάτι άλλο. Θα το υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις,. Δεν του κάθεται καλά, να ανοίξει το κουτί με τις διάφορες δικαιολογίες. Έχει αλλεργία.

Τι να κάνει ο οπαδός; Ασταμάτητα να βαράει παλαμάκια σ’ αυτόν τον επιχειρηματία, που έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση, που πιο πολύ από ποτέ, τον έχουμε ανάγκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο νόημα οι σκέψεις μας, από το νέο σχήμα που βάζει στο Loca stage. Είναι νυχτερινό μαγαζί, στο Πειραιά, στη Τρούμπα, είναι δικό του. Απέναντι έχει το Απλά. Θα χρειαστεί να ρίξει μια μόνο ματιά. Όλους τους ξέρει, όλους τους διακρίνεις. Γιώργος Δασκουλίδης, Σάσα Μπάστα, Νατάσα Βελιανίτη, Αθηνά Μάλλια και Νίκος Ράντος.

Κάνεις την σύγκριση με τους προηγούμενος. Με ευκολία βγάζεις το συμπέρασμα. Ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη ο Λαγουδάκος. Και, μάλιστα, τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου, είναι ολότελα η πιο δύσκολη περίοδος.

Κάνουν πρεμιέρα την παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Loca stage, Φίλωνος 76, Πειραιάς 185 35,  694 376 8186

https://www.youtube.com/watch?v=U8ZMOocJq-g
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.