Ο επιχειρηματίας που απασχολεί πολύ, απασχολεί με όλους τους τρόπους

Ο επιχειρηματίας εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, Δημήτρης Μεσούλας

Χωρίς πολλά λόγια. Με μία κουβέντα. Η κινητικότητα γύρω από τον Δημήτρη Μεσούλα είναι μεγάλη, συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Τον γουστάρει, δεν τον γουστάρει ο ένας, ο άλλος, οφείλει να… αναγνωρίσει την φασαρία του ονόματος του, την οποία αυτές τις μέρες, την προκάλεσε με πολλούς τρόπους, όλους τους τρόπους. Δεν άφησε κανέναν απέξω.

Έχουμε και λέμε. Τις διακοπές στην Βαρκελώνη με την μέλλουσα σύζυγο του. Χρήστος Μάστορας, άλλος ένας μεγάλος καλλιτέχνης, που επισκέφθηκε την ναυαρχίδα των μαγαζιών του, το Aristotle Piraeus. Με αφορμή την Τετάρτη πάλι, στην βράδια του κορυφαίου, Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ότι θα απασχολούσε και με την τέντα, που της έκαναν ζημιά, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά μεγάλη, 10.000 ευρώ, δεν το περίμενες. Υπάρχει και αυτό, όμως. Μόνο στο Aristotle Piraeus βλέπεις τόσους επώνυμους. Και ο μοναδικός Μαρκος Σεφερλής, είναι μοναδικός ναι, τον είδαμε την Πέμπτη, στη βραδιά του Βαλεντίνου, ο διαχρονικός κορυφαίος. Πάμε στο πιο πρόσφατο. Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο πρίγκιπας του λαικού τραγουδιού, τον φιλοξένησε χθες, και έκανε τον Μεσούλα, να νιώσει πως ανήκει σε αυτές τις στιγμές, που η δουλειά μετατρέπεται σε ευλογία. Και δεν τελειώσαμε, αντίστροφα μετράνε οι πολιτικοί προς τις εκλογές, αντίστροφα μετράει και ο Μεσούλας. Με όλες του τις δυνάμεις, εννοείται πως θα στηρίξει την επανεκλογή του Γιάννη Μώραλη, στο δημαρχιακό θώκο του Πειραιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.