Το Αμερικάνικο Fund που ελέγχει Forthnet, Nova και Wind, ψάχνει να αγοράσει τηλεοπτικούς σταθμούς! Τα ραντεβού του Σταθόπουλου με Καναλάρχες και η συνάντηση με Σαββίδη… που δεν έγινε ποτέ!

Έχουμε και λέμε φρέσκα νέα! Είδε και από είδε ο Νίκος Σταθόπουλος, που ομολογουμένως δίνει 500ευρω για να αγοράσει τυρόπιτα ότι οι συναντήσεις με τον Σαββίδη είναι να “έχουμε να λέμε” και αποφάσισε να χτυπήσει άλλες πόρτες! Ο περίφημος διαχειριστής κεφαλαίων Νίκος Σταθόπουλος, του private equity fund BC Partners, που εμμέσως διά της United ελέγχει ήδη Forthnet, Nova και Wind, φέρεται να αναζητά απεγνωσμένα τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει τον κεντρικό επιχειρηματικό του σχεδιασμό στη χώρα!

Καλά πληροφορημένες πηγές, υποστηρίζουν ότι ο Σταθόπουλος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους καναλάρχες, αναζητώντας όχι έναν, αλλά δύο τηλεοπτικούς σταθμούς όπου θα αποκτήσει είτε το 51% των μετοχών, είτε ακόμη και το 34% υπό προϋποθέσεις! Προς το παρόν έχει συμφωνήσει με έναν μικρό- καναλάρχη που έχει περιφερειακό σταθμό! Είναι προφανές ότι η υποστήριξη του απέναντι στην κυβέρνηση θα είναι δεδομένη! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.