Το 2018 ήταν μια μικρή νεοφυής επιχείρηση. Σήμερα “σηκώνει” 50 εκατ. € και προσλαμβάνει 250 εργαζόμενους…

Η FlexCar ήταν μια StartUp που ιδρύθηκε το 2018 από μια φιλόδοξη παρέα νεαρών. Σήμερα είναι μια ώριμη εταιρεία που ανακοίνωσε τη δηµιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας µέχρι το τέλος του 2022.

  • “H δηµιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επένδυσή µας στην Ελλάδα και στο ανθρώπινο δυναµικό της είναι στις άµεσες προτεραιότητες µας και δικαιώνει την εµπιστοσύνη µας στην ελληνική οικονοµία” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η οµάδα της FlexCar να µεγαλώνει συνεχώς, επενδύοντας το επόµενο διάστηµα σε ανθρώπινο ταλέντο, και πιο συγκεκριµένα σε νέους Έλληνες που επιθυµούν να είναι µέλη µιας δυναµικής οµάδας, να εξελιχθούν και να εξειδικευτούν σε τοµείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονοµικά, το µάρκετινγκ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δηµιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

FlexCar από το 2018 μέχρι σήµερα έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες καταναλωτές, έχοντας πραγµατοποιήσει επενδύσεις δεκάδων εκατοµµυρίων ευρώ στην Ελληνική οικονοµία, ενώ πρόσφατα συγκέντρωσε κεφάλαια 50 εκατοµµύρια ευρώ τα οποία θα επενδυθούν εξολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

-banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.