Της Παναχαΐκής χωρίς φως ο δρόμος

Της Παναχαΐκής χωρίς φως ο δρόμος

Για τρίτο σερί ματς δεν κέρδισε στην Πάτρα.

Την κουτσοβόλεψε πάλι η Παναχαΐκή, πήρε ένα ακόμα ποντάκι με το 2-2 τον Πλατανιά στην Αγυιά, για την αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες απογοητευτικές της εμφανίσεις, αλλά ούτε και χειρότερη. Μια από τα ίδια. Ομάδα. δηλαδή, ανίκανη να παίξει μπάλα πρωταγωνίστριας, ακόμα και για τα μέτρα του ελληνικού πρωταθλήματος της Β´Εθνικής. Ολοφάνερη η αδυναμία της και να παράξει παιχνίδι με απαιτήσεις να δικαιούται τη νίκη, και να επιβάλλεται αγωνιστικά και ψυχολογικά στον αντίπαλο.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο 24′ ο Πολίμος έγραψε το 1-0 με αρκετή δόση τύχης, αφού στη σέντρα που επιχείρησε η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα, Μάντζαρη. Στο 32′, πάντως, ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 με τον Κωστίκο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή των Πατρινών.

Το 1-1, όμως, δεν έμεινε για πολύ…

Στο 39ο λεπτό οι Αχαιοί πήραν κεφάλι στο σκορ. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Μαυρίας που πήρε ωραία πάσα από τον Παπατόλιο. Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 55′. Η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-1 και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Λεϊρία με σουτ έγραψε το 2-2.

Ήταν άλλο όμως το πιο μελανό σημείο. Η διπλή διακοπή, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος (το γράφω και με πιάνουν τα γέλια) με συνέπεια να υπάρξει διακοπή του αγώνα για 19 και 15 λεπτά αντίστοιχα.

Συνεχίζεται έτσι ή προς το σκοτάδι πορεία της Παναχαΐκής στο πρωτάθλημα. Μακριά από την κορυφή, εκτός τροχιάς πρωταθλητισμού, απλά κρατάει την έκτη θέση, προς το παρόν, με πολύ μικρή απόσταση πίσω της από άλλες ομάδες, οι οποίες έχουν τους δικούς τους στόχους, όχι ακριβώς να ξεπεράσουν την Παναχαΐκή.

Διαβάστε ακόμα: Αναμένουμε !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.