Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει το «Δέντρο των Ξωτικών», μα πολύ περισσότερο θα λειτουργήσει στην πραγματικότητα! O Στέφανος Οικονόμου και ο Γιάννης Ροδόπουλος κέρδισαν κατά κράτος το στοίχημα – Το φεστιβάλ μπύρας, το φεστιβάλ κρασιού, το Καρναβαλικό χωριό και τα ξύλινα σπιτάκια από την Σουηδία

Έτσι ακριβώς θα γίνουν τα πράγματα. Πως δηλαδή; Όπως τα είπε το tsipasblog.gr, μια νύχτα πριν από την Πρωτοχρονιά. Ποιο είναι το θέμα; Στην παρθενική του συμμετοχή, η νίκη που πέτυχε, είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη, τεράστια. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάθε προγνωστικό που έδιναν οι “γκουρού του στοιχήματος”.

Κουβέντα για το «Δέντρο των Ξωτικών», στον φανταστικό «Πολυχώρο 5 Έψιλον» βρίσκεται. Να ποιο ήταν στο σκεπτικό του. Ένα “κόλπο” να φέρουμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πάτρα, που δεν είχε. Το οποίο προέκυψε από την ένωση των επιχειρηματικών δυνάμεων Στέφανου Οικονόμου- Γιάννη Ροδόπουλου. Από αυτούς, και αυτά τα περί «σοβαρής πλάτης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», που ακούγονται, καλύτερα να μην ακούγονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπα τεράστια νίκη; Εδώ είμαστε. Και δεν το κουνάμε απ’ εδώ με τίποτα. Είπαμε. Κάνουμε ταμείο, στην πιο κρίσιμη περίοδο. Το ότι το «Δέντρο των Ξωτικών», θα είναι ανοιχτό ως τις 08/01/2023, σημαίνει πως αυτό ήταν, του χρόνου πάλι; Όχι δα, όχι δα! Όλα τώρα ξεκινάνε. Να το φεστιβάλ μπύρας, το φεστιβάλ κρασιού, και πιο πολύ από όλα, το Καρναβαλικό χωριό. Όλα αυτά τα φοβερά θα δούμε το επόμενο διάστημα. Να τώρα καταλαβαίνω, μπαίνω εντός κόλπου, γιατί οι Οικονόμου-Ροδόπουλος, αγόρασαν τα μοντέρνα-ξύλινα σπιτάκια, από την Σουηδία παρακαλώ. Τα πήραν μια και καλή, να παίξουν πολλές φορές, με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά! Όπως στο λέω. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.