“Αχαϊκό Χωριάτικο” : Ξεκίνησε το 2002, με ένα μικρό και ταπεινό κατάστημα στα Δεμένικα! Σήμερα στην Πάτρα, θεωρείται η πιο δυνατή αλυσίδα, που πας για καφέ και τα έχει όλα! Τα 8 μαγαζιά, η μονάδα παραγωγής στην Λεύκα, και η ανακοίνωση μονάδας γαλακτοκομικών προϊόντων

Κουβέντα ψαγμένη, που λέει πως για το οτιδήποτε στη ζωή μας, έχει την αξία της, τη μεγαλύτερη αξία της, όταν βλέπεις την εξέλιξη. Τα πράγματα και τα όνειρα δεν πάνε στράφι, δεν παραμένουν στάσιμα. Πιο πέρα πάνε, συνεχίζουν την δράση και είναι τρισευτυχισμένοι, αυτοί που δουλεύουν μαζί σου. Όχι τα πουλάκια. Και δεν αρχίζεις το πάρτυ, με συνθήματα και καπνογόνα, εμείς και κανείς άλλοι. Περνάνε με τον πιο ήπιο τρόπο τα μηνύματα που θέλουν, μια φορά στο τόσο, μόνο όταν αποδειχθεί στην πράξη, πως υπάρχει λόγος σοβαρός Η ταπεινότητα στην επιτυχία την μεγάλη είναι δύσκολο σπορ.

Ερωτώ. Το άκουσες για τις μπίζνες, τις νέες που ετοιμάζει το Αχαϊκό Χωριάτικο; Είναι η πιο δυνατή επιχείρηση στην Πάτρα, στον χώρο της μαζικής εστίασης, αρτοποιείου ζαχαροπλαστείου και food service. Αλυσίδα έχει κάνει με οκτώ καταστήματα (Ακρωτηρίου 256, Ειρήνης & Φιλίας 39, Δεμένικα, Αγίου Κωνσταντίνου 82, Μιντιλόγλι, Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 188, Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 82, Πλ. Γεωρργίου). Με δική του μονάδα παραγωγής (Βασιλείου Αδαμοπούλου, ΒΙΟ.ΠΑ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και σύντομα και με μονάδα γαλακτικών προϊόντων, το ανακοίνωσε στο instagram, ο Χάρης Λαλιώτης. Είναι ο γιος του μεγάλου αφεντικού Μιχάλη Λαλιώτη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.