Από τις 17/1 είχαμε προαναγγείλει τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ! Ο αντιστράτηγος Σκούμας Κωσταντίνος στην “ηλεκτρική καρέκλα” της Λεωφόρου Κατεχάκη, κατόπιν προσωπικής επιλογής του Λευτέρη Οικονόμου – Έφυγε ο υπαρχηγός Δασκαλάκης και ακολουθεί και ο Αττικάρχης Γιάννινας! Σώζεται ο υποστράτηγος Τζαβέρης… υποβαθμισμένος! Ο “βρώμικος” πόλεμος που άρχισε σε βάρος του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ

Πριν 72 ημέρες είχαμε προαναγγείλει την τοποθέτηση του αντιστράτηγου Κωσταντίνου Σκούμα για την θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ,που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου, σε αντίθεση με τις προθέσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ήδη για τον λόγο αυτό μοιράζονται εδώ και λίγες ώρες από γνωστό κέντρο No Paper,  που γνωρίζει το edolio5, αρνητικά σχόλια σε βάρος του νέου αρχηγού. Ο υπαρχηγός Ανδρέας Δασκαλάκης, που ήθελε την καρέκλα αυτή αποστρατεύτηκε παίρνοντας το “τιμητικό” γαλόνι του επίτιμου υπαρχηγού. Γράφαμε στις 17/1:  “Φαβορί για την θέση του αρχηγού είναι ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ένας εξαιρετικός κατά κοινή ομολογία αξιωματικός.”

Με σημερινή Απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Επίσης, το ΚΥ.Σ.Ε.Α. απένειμε στον Μιχαήλ Καραμαλάκη το βαθμό του Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού του Σώματος και στον Ανδρέα Δασκαλάκη, ο οποίος αποστρατεύεται με τον τίτλο του επίτιμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 τον δρόμο της αποστρατείας παίρνει και ο υποστράτηγος – Αττικάρχης Γιάννινας. Μάχη για να μείνει δίνει ο υποστράτηγος – διοικητής ασφαλείας Αθηνών, Πέτρος Τζαβέρης που φαίνεται ότι η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μια μέρα πριν, ήταν σωτήρια.

-πηγή : edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.