Όχι τυχαία

Άκης Καραβιώτης, Κωνσταντίνος Αργυρός

Το «τυχαίο» είναι ξενέρωτο. Παραπέμπει σε άσημο, αναξιόλογο, από σπόντα, απρόβλεπτο, απρογραμμάτιστο. Που συμβαίνει ως αποτέλεσμα της τύχης και όχι σκόπιμης ενέργειας. Που ανήκει στη μάζα, το πλήθος, και δεν έχει διακριθεί για κάτι. Με το «τυχαίο» αισθάνεσαι να σε κοροϊδεύουν, να σε διώχνουν μακριά. Καμία σχέση με την καύλα του «σχεδιασμένου».

Έτσι είναι. Κανένας μαλάκας ποιητής δεν ύμνησε το «τυχαίο». Όλοι υποκλίθηκαν στο «προγραμματισμένο». Αυτό μαγνητίζει, όχι το άλλο, αυτό σε κάνει να θαρρείς, να ελπίζεις να δραπετεύσεις από τη μιζέρια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν το συζητάω! Στην Ιστορία της πολυσυζητημένης επίσκεψης του Κωνσταντινού Αργυρού στο Θερινό Χάραμα, με τον Άκη Καραβιώτη εκ αριστερών του. Ο κόσμος του tspiasblog, της πραγματικότητας δηλαδή, πορεύτηκε με το «Όχι τυχαία». Το «Όχι τυχαία» σημαίνει πως είναι φίλοι, έχουν τα ίδια γούστα και κυρίως την ίδια αισθητική στα πράματα.. Στο χώρο της φαντασίας, της ελπίδας, της αισιοδοξίας, της δημιουργίας.

Τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις. «ΌΧΙ τυχαία» και την Πέμπτη, και την Παρασκευή, και το Σάββατο, είδαμε τον Αργυρό στο Φυsea. Στο beach bar restaurant του πατρινού επιχειρηματία, που εμπνέεται από τη φύση. Πέρυσι το άνοιξε, στην Κάτω Ροδινή της Αχαΐας βρίσκεται. Ξετρελάθηκε με το μαγαζί, και οι πληροφορίες του Τσίπας Μπλοκ, λένε πως οι δύο φίλοι έχουν συμφωνήσει για μια εμφάνιση αλά Νάμμος Μυκόνου. 23 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη. Κρατήστε αυτή την ημερομηνία !

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.