Τίποτα δεν τέλειωσε ……

Έβγαλαν από το παιχνίδι και τον Ρουμπέτη. Για το ποιοι, ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει. Ή ό,τι τον συμφέρει, δεν προκαλεί εντύπωση ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την περίπτωση. Και αμέσως οι βιαστικοί, έσπευσαν να βγάλουν συμπέρασμα. Δεν περίμεναν ούτε στιγμή.

Δηλαδή; Με τη μία, λοιπόν, ισχυρίστηκαν ότι αφού «έφυγε» και το «δεξί χέρι» του Στεφανάκου, μετέπειτα ο «διάδοχος» του Σκαφτούρου, ακολουθώντας το δόμο των αρχηγών του, το δρόμο της μη επιστροφής. Τους ακούω να λένε, λοιπόν, το στοιχείο αυτών των τριών, εξαφανίστηκε από τον χάρτη, τα ηνία τα πήραν άλλοι. Άρα, δεν υπάρχει λόγος ανάλογης συνέχειας, τα πιστόλια να βγουν έξω και ξάπλα. Θα ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λένε μπαρούφες; Είναι πολύ πιθανόν. Πλακώνει το tsipasblog.gr, για να κάνει υπεύθυνη ενημέρωση του νυχτερινού λαού, τους λέμε. Τίποτα δεν τελείωσε στον πόλεμο της μαφίας, είναι οι προσωπικές κόντρες στη μέση. Δεν γίνεται να ξεπεραστούν. Είναι το ποιος θα γίνει ο απόλυτος “αρχηγός των αρχηγών”, πλέον μιλάμε για το πρεστίζ, γιατί λεφτά έχουν κάνει όλοι.

Διαβάστε επίσης :

Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις… Η επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο – που ήταν του Σκαφτούρου – και το μήνυμα που έστειλε, με τον πιο ηχηρό τρόπο : “Το κουμάντο άλλαξε”
Ένα ρεπορτάζ από αυτούς που πραγματικά ξέρουν και είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά ξέρουν! Επιλέγουν το Tsipas Blog, έχει τίτλο : “Ούτε μια στο εκατομμύριο, το πολύ ακριβό πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου του Ρουμπέτη, να έχει σχέση με την απόπειρα δολοφονίας του Διονύση Ντούρου το 2010 στην Ηλεία …”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.