Τίποτα δεν άλλαξε

Ποια Τρίκαλα; Τετάρτη με το Διαγόρα στη Ρόδο. Αυτό μόνο σκέπτονται άπαντες στην Παναχαϊκή. Έγινε, δηλαδή, προσπάθεια από τη διοίκηση να περάσει τέτοιο μήνυμα στα αποδυτήρια της ομάδας. Ότι το ισόπαλο (1-1) με τα Τρίκαλα πέρασε στην ιστορία. Η Παναχαϊκή δεν πρέπει να δείξει τους αντιπάλους της, πως είναι ευάλωτη. Απεναντίας, αντέχει τον πρωταθλητισμό, άρα, η νίκη επί του Διαγόρα είναι αυτονόητος στόχος.

Σωστό. Εφικτό. Γιατί να μην ελπίζουν και να μην νομίζουν ότι με το καλημέρα ήρθε κρίση, μάλιστα όταν την ζυγίζουν με απεριόριστη δύναμη πυρός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλαξαν οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα, επειδή Παναχαϊκή και Ξάνθη, το δεύτερο και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και άμεση επιστροφή στην SL1 σύμφωνα με τους μπουκ, στραβοπάτησαν στο ξεκίνημα (ισοπαλία και οι δύο) και πήρε κεφάλι ο Λεβαδειακός, που επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Καραϊσκάκη Άρτας;

Τέτοιο σενάριο δεν παίζει. Να πεις Άντε φτού και από την αρχή. Το σκηνικό θα το κρίνεις, αν είναι ίδιο ή αλλάζει, μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές. Οπότε, να έχετε υπομονή και να μη βιάζεστε.

Διαβάστε επίσης : Επιτυχία και αποτυχία για τον Παπαδόπουλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.