Επιτυχία και αποτυχία για τον Παπαδόπουλο

«Για εμάς ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Μπήκαμε μπροστά στο σκορ και ήταν όλα καλά, αλλά με ένα ανεξήγητο άγχος μείναμε πίσω. Είναι ανεξήγητο γιατί έχουμε τόσο άγχος σαν ομάδα. Ήταν μια πρεμιέρα δύσκολη για όλους.

Θεωρώ πως πρέπει να ξεπεράσουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τους στόχους μας. Υπομονή και δουλειά. Μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν πρέπει να έχουμε απογοήτευση. Το λέω γιατί βλέπω απογοήτευση. Το πρωτάθλημα το κερδίζεις στο τέλος και όχι στην αρχή. Φυσικά και θέλαμε να νικήσουμε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Είναι τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου, αμέσως μετά το μέτριο ξεκίνημα στη Souper League 2. 1-1 με τα μαχητικά Τρίκαλα στην Πάτρα.

Προσλήφθηκε ως προπονητής της Παναχαϊκής, ο Παπαδόπουλος, παίρνοντας τη θέση του Δημήτρη Ελευθεροπούλου, ο οποίος είχε εκδιωχθεί ως..αποτυχημένος.

Ήταν λογικό να ακούσει μουρμούρα, αφού την Παναχαϊκή ανέλαβε. Πανελλήνια ομάδα. Αν δεν χαρακτηρίζεται ”πανελλήνια” η Παναχαϊκή, γιατί είναι 18 χρόνια μακριά από τα “μεγάλα” σαλόνια, σίγουρα με την τρέλα του Γιώργου Μπάρλου, έχει στόχο να επιστρέψει.

Καλός προπονητής ο Παπαδόπουλος. Ξεκίνησε το 2009 από τον Θερμαϊκό. Το 2014-15, πανηγύρισε την άνοδο στη Super League με τον Ηρακλή, τερματίζοντας πίσω από την ΑΕΚ, ενώ εντυπωσιακή υπήρξε η πορεία της ομάδας και στον θεσμό του κυπέλλου, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Τον Ιανουάριο του 2017, ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στον σύλλογο έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια, όταν είχε αποχωρήσει ως ποδοσφαιριστής. Και αυτό είναι κριτήριο στην επιλογή του στην Παναχαϊκή.

Σήμερα ο προπονητής δεν κρίνεται μόνο για τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο, αλλά και αν τα καταφέρνει ως ”θιασάρχης”. Αν , δηλαδή, διαχειρίζεται διοικητικά και αγωνιστικά και εμπορικά τους παίκτες στο ρόστερ. Επιτυχία για τον Παπαδόπουλο είναι να πιάσει τους αγωνιστικούς στόχους η Παναχαϊκή, και αποτυχία του, να χάσει τη χρηματιστηριακή αξία το ρόστερ του κλαμπ.

Διαβάστε ακόμα: Ο κακός δαίμονας της Παναχαϊκής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.