Tίνα Μελά: Με νέο τραγούδι-viral στο Tik Tok, πριν κυκλοφορήσει και πρεμιέρα με Καλίδη στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Την καλύτερη καλλιτεχνική της περίοδο, διανύει η Τίνα Μελά. Αφενός γιατί το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Μόνο για σένα», πριν ακόμα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική της εταιρία, «G Music»,έγινε viral, στο Τik Tok, και αφετέρου, γιατί επιστρέφει, στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

Από την Παρασκευή 15 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κάνει πρεμιέρα στο «ACT ONE», στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Πάνου Καλίδη, όπου μαζί με τους Νάσια Συρράκου, Άννα Δημητρίου, Χρήστο Αδρουλάκη, και Φώτη Λακιώτη, υπόσχονται, το απόλυτο live clubbing party της συμπρωτεύουσας!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Τίνα Μελά, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις αποσκευές της, και ένα μεγάλο hit, με τους οιωνούς να είναι οι καλύτεροι, αφού πριν την κυκλοφορία του, το teaser του, προκάλεσε χαμό στο Tik Tok, με τους θαυμαστές της, να «βομβαρδίζουν» με βίντεο, με το «Μόνο για σένα»!

Σε μουσική του Άγγελου Σαρόγλου, που υπογράφει και την up tempo ενορχήστρωση, και στίχους της Καλλιόπης Ξαφοπούλου, το «Μόνο Για Σένα», είναι ότι πιο ethic house, έχετε ακούσει μέχρι σήμερα, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε λικνίζει με τον ρυθμό του! Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, με ξεσηκωτικό βιντεοκλίπ, από την G MUSIC!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.