Όλη η επιστολή που έγινε εφιάλτης για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ! Ο Μαρινάκης ως πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ζητάει πλήρη έλεγχο των οικονομικών του “μαγαζιού” που καθορίζει δεκαετίες τώρα το ποδόσφαιρο – Τώρα να σε δούμε κύριε Τάκη!

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, με την παράκληση της άμεσης ικανοποίησης μιας σειράς αιτημάτων που αφορούν τα οικονομικά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα ζητάει και γραφείο στις εγκαταστάσεις της.

Ο κύριος Μαρινάκης ζητάει κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της ΕΠΟ, τα βιογραφικά των υπαλλήλων και περιγραφή των καθηκόντων τους, τις βασικές συμβάσεις εξωτερικής συνεργασίας, τις χορηγικές, διαφημιστικές ή λοιπές συναφείς συμβάσεις τουλάχιστον των τελευταίων τριών ετών και λίστα των εισπράξεων από τις FIFA και UEFA το ίδιο διάστημα.

Αναλυτικά η επιστολή της Λίγκας στην ΕΠΟ:

“Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια χθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της Super League 1 και υπό την ιδιότητά μου ως B’ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., παρακαλώ για τα κάτωθι:

(α) όπως μου παραχωρήσετε ένα χώρο γραφείου εντός της κεντρικής εγκατάστασης γραφείων της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.

(β) Όπως μου παραδώσετε αντίγραφα των εξής εγγράφων:

(β.1) Κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της Ε.Π.Ο. Σε περίπτωση που έχουν δοθεί οικειοθελείς παροχές (bonuses), πέραν των συμβάσεων εργασίας, παρακαλώ να μου δοθεί επίσης σχετική λίστα. Επίσης στη λίστα μισθοδοσίας παρακαλώ να αναφέρονται και οι τυχόν μη χρηματικές παροχές (λ.χ. χρήση αυτοκινήτων κ.λ.π.).

(β.2) Βιογραφικά των ως άνω υπαλλήλων, περιγραφή των καθηκόντων αυτών (job descriptions) και εκθέσεις αξιολόγησης αυτών τουλάχιστον των τριών (3) τελευταίων ετών. Επίσης, ανάλυση της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού.

(β.3) Τις βασικές συμβάσεις εξωτερικής συνεργασίας (παροχής υπηρεσιών) με τρίτα πρόσωπα, τα οποία παρέχουν κατά σταθερό και μόνιμο τρόπο υπηρεσίες προς την Ε.Π.Ο.

(β.4) Χορηγικές, διαφημιστικές ή λοιπές συναφείς συμβάσεις τουλάχιστον των τελευταίων τριών (3) ετών, σε ισχύ ή λήξασες, εκ των οποίων η Ε.Π.Ο. εισπράττει ή εισέπραττε χρηματική ή / και άλλη παροχή.

(β.5) Λίστα των εισπράξεων της Ε.Π.Ο. από τις FIFA και UEFA των τελευταίων τριών (3) ετών.

Παρακαλώ για την άμεση ικανοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων”.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.