Για την Ζήνα είναι συνήθεια, Όχι μια έκρηξη

Πέγκυ Ζήνα

Καμία έκπληξη η φετινή Πέγκυ Ζήνα στο “Φως”. Όπως στο λέω! Ευτυχώς, προνόησε να “διαβάσει” νωρίς πως η διασκέδαση έχει αλλάξει 100% και έκανε στροφή 360 μοιρών. Έτσι, αγνόησε τις προτάσεις που είχε, να εμφανιστεί σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο και προτίμησε ένα μικρότερης χωρητικότητας χώρο. Το ζέστανε, το έφερε στα μέτρα της, και το μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα, το sold out “Φως”, που θα σταθεί και τελικό, δεν είναι έκπληξη: Σύμφωνα με την νυχτερινή πραγματικότιτα και λογική, η αναμφίβολα και κατά κοινή ομολογία πετυχημένη πορεία της Ζήνα, επιβεβαιώνει πλήρως την καλλιτεχνική της εικόνα, όπως την έδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλαδή; Δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή της κορυφής. Καλλιτεχνικά, οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά. Η Ζήνα το έχει ξανακάνει. Και αφού συνέβη και στο παρελθόν, όχι μια, αλλά αμέτρητες φορές, σε οποιοδήποτε μαγαζί κι αν πήγε, ήταν αδύνατον να μη ξανασυμβεί. Είναι ο τεράστιος της αιωνιότητας αρχιμπάμιας όποιος απέκλειε την πιθανότητα της επανάληψης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι γίνεται φέτος στο ΦΩΣ ; Με μάγια, βότανα και ξόρκια ήρθε η επιτυχία; Όχι, δα! Αλλά με αφοσίωση, συστηματική και μεθοδική εργασία, τόσο προσωπικά από αυτήν, όσο και τον άντρα της και «κολόνα» στα επαγγελματικά της, Γιώργο Λύρα. Και , φυσικά, μην παραλείψω και τον πιο στενό τους συνεργάτη, τον Σταύρο Γαβριηλ, η βοήθεια του οποίου είναι πολύτιμη. Δουλεύουν πολύ καλά, ως ομάδα και, πιο συγκεκριμένα, αυτή τη περίοδο επί των δύο πολύ δελεαστικών προτάσεων που έχουν στα χέρια τους. Και αν ευδοκιμήσει η μία από τις δύο, θα μιλάνε και θα μιλάμε για βόμβα μεγατόνων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.