Για την τρίτη ηλικία μίλησαν οι ειδικοί

Ο γενικός οικογενειακός γιατρός και διευθυντής του κέντρου υγείας νοτίου τομέα της Πάτρας, Γιώργος Μαντζουράνης. Ενδιαφέρει και η πληροφορία πως είναι μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Σβόλη.

Λοιπόν, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος, τον κάλεσε να συμμετάσχει σε ένα πολύ σημαντικό συνέδριο. Με επίκεντρο τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Αυτή η κατηγορία των συμπολιτών μας, που έχουν αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες, τόσο υγειονομικές όσο και κοινωνικές. Στα σίγουρα είναι ένα θέμα αρκετά ευαίσθητο και πρέπει να ξέρουμε πως πρέπει να το προσεγγίσουμε. Να ενημερώσεις τον θεατή, πως ναι μεν, ο άνθρωπος περνώντας στην τρίτη ηλικία του βίου του έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα. Καλείται να αντιμετωπίσει αλλαγές που φέρνει η φθορά του. Αλλά αυτή η ηλικία δεν είναι ασθένεια, είναι μια φυσιολογική περίοδος της ζωής. Το ζήτημα είναι να μπορούμε να επιτύχουμε την Ενεργό Γήρανση. Με χαμόγελο και θετική διάθεση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άριστη και η διάλεξη της αλλεργιολόγου Κατερίνα Μπρίνια, για τις αντιδράσεις υπερευαισθησίας στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας .

Διαβάστε επίσης : Υποψήφιος με την φόρα της προσφοράς

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Διευθυντής Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ 'm 000 ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ Μπορούμε! HWuzi 6906611475 georgemantz@gmail.com george.mantzouranis"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.