Για την Πάολα, το τηλεοπτικό κοινό το ήξερε πολύ πιο πριν

Για την Πάολα, το τηλεοπτικό κοινό το ήξερε πολύ πιο πριν

Το παρασκήνιο της νύχτας. Δεν είναι καθόλου ίδιο με τα χθεσινό. Το προχθεσινό. Τo περσινό. Ο τηλεθεατής τo ξέρει πριν ανοίξει τον δέκτη της τηλεόρασης του. Λείπει η πρωτογενής πληροφορία από τη μια και από την άλλη η φαντασία. Η αποκλειστικότητα απουσιάζει, διότι σήμερα το ρεπορτάζ δεν γίνεται από αυτά, αλλά από το Tsipasblog.gr. Το τηλεοπτικό κοινό γυρνάει την πλάτη του συνεχώς στα περισσότερα ψυχαγωγικά προγράμματα, με χαμηλή έως καμία επίδραση στο κοινό. Σα να περιμένει πελάτες αντικαπνιστές το εστιατόριο μόνο για καπνιστές.

Αν, λοιπόν, η τηλεοπτική εκπομπή τολμήσει να ακουμπήσει την αλήθεια για τούτο και το άλλο θέμα της επικαιρότητας, έρχεται κατ’ ευθείαν κόντρα στο κοινό της. Στους αγοραστές της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάντως, αυτό δεν συνέβη με το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1. Η Νάνσυ Παραδεισανού, δεν αποκάλυψε, απλά είπε πως η Πάολα θα τραγουδήσει φέτος το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη. Στο Vogue club, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη. (Δείτε το απόσπασμα)

Επί του προκειμένου, έτσι για να ξέρετε κι εσείς, το tsipasblog.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 28 Σεπτεμβρίου 2019, πριν ακόμη το πάρουν οι άλλοι χαμπάρι, πως επιστρέφει σπίτι της.

Για του λόγου το ασφαλές, διαβάστε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα : «Βόμβα» στη νύχτα – Επιστρέφει στον Μπερτάκη η Πάολα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.