Ρέμος – λαϊκό και επιστροφή…μπουμ!

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου του 2023, στο Καλλιμάρμαρο. Πραγματοποιήθηκε η συναυλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, προς τιμήν του τραγουδιστή, συνθέτη, αλλά και τραγουδοποιού Αντώνη Βαρδή. Έτσι, ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε για πρώτη φορά το τραγούδι “Φοβάμαι”, σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους του πατρινού Βασίλη Γιαννόπουλο.

Μια σημείωση. Το τραγούδι αυτό το έδωσε ο Αντώνης Βαρδής στον γιο του, Γιάννη Βαρδή, πριν 12 χρόνια. Προκειμένου να το αφιερώσει στον εγγονό του, Αντώνη, ο οποίος γεννήθηκε πριν 4 χρόνια και βαπτιστηκε πριν 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέραν του ποιος το έγραψε, η ερμηνεία του Ρέμου είναι αντάξια ενός αληθινού κορυφαίου πρωταθλητρή, ενός μόνιμου διεκδικητή του τίτλου. Ενός παίκτη που έχει αέρα νικητή και υπεροχής. Είναι αντάξια της Ιστορίας του. Και οι αντίπαλοι έδειξαν τον φόβο τους, για το αν θα το κυκλοφορήσει και επίσημα, για το αν θα επιστρέψει στα μουσικά του μονοπάτια τα πρώτα. Αυτά που καθηλωσαν το ενδιαφέρον του θεατή. Αυτός ο Ρέμος λείπει από την νύχτα. Αυτός ακριβώς. 

Και το Τσίπας Μπλοκ που βλεπει ακόμα και όταν τα φώτα είναι κλειστά, με την πληροφόρηση του, το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.. Πέρασε από πολλά στάδια ο Αντώνης, και ποτέ δε φοβήθηκε τον πειραματισμό στις καλλιτεχνικές επιλογές του. Έκανε τον κύκλο του, και το ματς το ξανά-φέρνει σε στυλ λαϊκό. Πως, δηλαδή; Θα το δείτε στο καινούργιο ολοκληρωμένο δίσκο του..

Το τελευταίο. Με την Ελένη Φουρέιρα, στη σκηνή του Nox, θα συμμαχήσει στο φετινό πρωτάθλημα.  

Διαβάστε επίσης :
Μεγάλες οι απαιτήσεις όταν «πατήσεις» κορυφή
Μια φορά Ηρακλής, για πάντα Ηρακλής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.