Μεγάλες οι απαιτήσεις όταν «πατήσεις» κορυφή

Εγώ, εσύ ή και κάποιος άλλος είναι ο παίκτης. Και αφήσει την 32η και στη 33η θέση, τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.. Και γίνει πρωταθλητής και δευτεραθλητής, περάσει στο champions league. Παίξει με βάση την αξία του ρόστερ του. Τότε θα αρχίσει η κριτική της κριτικής. Έτσι για να ξέρουμε τη διαφορά των μεγάλων με τους μικρούς.

Ο Αντώνης Ρέμος ξέρει πως όσα λέμε έχουν αξία, δεν είναι για πέταμα. Είναι στη κρητική επιτροπή της επιστροφής του “Fame Story”. Λοιπόν, όταν ήρθε η στιγμή, να σχολιάσει την εμφάνιση ενός σπουδαστή, θέλησε να του δώσει μερικές συμβουλές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Όταν εκτιθέμεθα μπροστά στο γυαλί, θα ακούσουμε κριτικές. Στην αρχή θα ακούμε μόνο καλές κριτικές και όταν θα φτάσουμε σε μία κορυφή μετά θα αρχίσει το κράξιμο. Να είσαι λοιπόν προετοιμασμένος, να έχεις μεγάλα ψυχικά αποθέματα, γερό στομάχι, να μη φοβάσαι τις αρνητικές κριτικές. Όχι τις κακές, δεν υπάρχουν κακές κριτικές, αρνητικές, θετικές. Να τις αναζητάς τις δύσκολες κριτικές γιατί αυτές θα σε πεισμώνουν και θα σε κάνουν καλύτερο. Το μόνο που έχω να σου πω ότι στο κουπλέ ήσουν λίγο κρατημένος αλλά στο ρεφρέν άφησες τη φωνή σου και βγήκε”.

Διαβάστε επίσης : Μια φορά Ηρακλής, για πάντα Ηρακλής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.