Την “εσκαψε” σε πολύ βάθος την δουλειά το Area

Δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες είναι οι προτάσεις που πέφτουν μπροστά μας καθημερινά. Τα περισσότερα τα έχουμε ξαναδεί, δύσκολο να συγκινηθούμε. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είσαι στο σπορ. Ακόμα και o υπολογιστής, ο Z3, που κατασκευάστηκε το 1941, από τον Γερμανό καθηγητή Kornad Zuse, δεν ήταν ο πρώτος, όπως διαβάζουμε στα σχετικά άρθρα. Οι αρχαίοι Έλληνες έχουν την πρωτοκαθεδρία και εδώ. Κι όμως. Μηχανισμό των Αντικυθήρων το είπαν. Γνωστός και ως υπολογιστής των Αντικυθήρων ή αστρολάβος των Αντικυθήρων ή χρονολόγιο των Αντικυθήρων.

Η περίπτωση, όμως του Area Music Hall, του εν λόγω νυχτερινού κέντρου, που βρίσκεται στην Πάτρα, δεν είναι ένα από όλα τα άλλα. Είναι για χειροκρότημα. Αυτό του αξίζει. Καθώς δεν φόρεσε απλά όμορφα, μοντέρνα, νεανικά…ρούχα και μας παρουσιάστηκε μπροστά μας. Αλλά τι ; Την “εσκαψε” σε πολύ βάθος την δουλειά, μ’ όλα όσα χρειάζεται για να γράψει ιστορία, να γίνει ελκυστική στα μάτια όλων, μέχρι στους μεγάλους της Αθήνας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός, πλήθος και κείμενο

Μόλις κατάλαβες. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί έρχεται ο Θοδωρής Φέρρης στις 2/11. Την επόμενη Πέμπτη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.