Την χώρισε πάλι, γιατί την …αγαπάει

Από τότε που υπάρχει άνθρωπος, τέτοια κουβέντα δεν έχει ειπωθεί. Ποτέ. Δεν άκουσα κανέναν να το πει. Δεν το διάβασα πουθενά. Το tsipasblog, αυτός ο μεγάλος δαίμονας του διαδικτύου, τράβηξε από το ράφι των αναμνήσεων του την κουβέντα, που δεν ακούστηκε ποτέ από τότε που υπάρχει Θεός: Σου λέω ότι αυτοί οι δύο, αγαπιούνται πολύ, και για αυτό χωρίζουν! Πώς αλλιώς να τον πω. Επειδή είναι το πάθος στη μέση και είναι μεγάλο. Δεν μπορούν να δεχτούν αυτό και το άλλο. Σιγά μη το δεχτούν. Μην τολμήσεις! Αν δεν αγαπιόντουσαν, να το πούμε λαίκά και σταράτα, τότε θα είχαμε το φαινόμενο κάνω τα στραβά μάτια.

Διάβασα για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Χώρισαν ξανά λένε και γράφουν. Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα τα είπε. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, λίγο πριν από τη συμμετοχή της αθλήτριας στο «Survivor All Star». «Είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πια μαζί. Ήταν να ταξιδέψουν στον Παναμά, για να πάνε σε έναν γάμο φίλου τους, αλλά μια μέρα πριν το εισιτήριο δυστυχώς ακυρώθηκε. Η Κατερίνα δεν πήγε μαζί του. Χώρισαν την προηγούμενη μέρα. Ο χωρισμός φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Δημήτρης δεν ήθελε η Κατερίνα να πάει στο Survivor All Star».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Το παράδειγμα του Φιντιρίκου “καταργεί” τα συνηθισμένα και τα περίεργα! Δεν έχει καμία σχέση με την αλαζονεία της δύναμης, με τους άμα τους γυρίσεις ανάποδα, θα πέσουν σποράκια- Ο Φίντι λατρεύει, εμπνέεται από το “δεν ήμουν τίποτα κάποτε, σήμερα είμαι κάτι, με το πιο σημαντικό, παραμένω και ταπεινός”.. Ο Μούτσος, ο Μπερτάκης, ο Φλώριος και τα δύο luxury ξενοδοχεία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.