Για όσους θέλουν αληθινά να δουν την αλήθεια…

Αιώνιο το θέμα. Ακολουθείς το δρόμο τον περίεργο και ποια η κατάληξη του; Η απάντηση είναι μια. Δεν οδηγεί πουθενά. Η πιο σοβαρή κουβέντα, με την οποία σχεδόν θα συμφωνήσουν όλοι. Δεν αξίζει τον κόπο να πέσει έρευνα και μελέτη, για το αν οδηγεί κάπου. Ο δρόμος που έχεις πάρει τελειώνει κάπως… απότομα! Αυτό μόνο! Δεν είναι ό,τι παράγει η σκέψη, και ότι βγει στον αέρα. Δεν είναι ο καθένας όπως το βλέπει. Όπως το σκέπτεται.. Δεν είναι οι πανεπιστημιακοί, ενδεχομένως να έχουν άποψη διαφορετική. Δεν είναι ότι κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει ιστορικά. Δημοσιογραφικά. Ρεπορταζιακά. Όλοι στηρίζονται σε ”στοιχεία”, αλλά η ερμηνεία είναι μονοδιάστατη. Έτσι, λοιπόν, το συμπέρασμα είναι αμφισβητήσιμο. Οι λάθος δρόμοι, είναι σύντομοι δρόμοι!

Να, όμως, που δεν έχουν σταματήσει να γράφονται βιβλία τι κρύβεται πίσω από την τάδε, από την δείνα, γκαγκστερική ενέργεια ; Με το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό είναι το… παιδικό σχόλιο έπαιξε μετά τη μια ακόμη μαφιόζικη δολοφονία. Προχθές το απόγευμα έγινε, σε γνωστό καφέ στη Νέα Σμύρνη. Από την οποία δύο Αλβανοί, ηλικίας 41 και 44 ετών, έπεσαν νεκροί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε τα αυτονόητα. Οι οποίοι είχαν προφανώς πάρει το δρόμο που με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγούσε εδώ.. Δεν είμαστε σοβαροί να αναρωτιόμαστε στο συμβόλαιο θανάτου, αν κρύβονται τα ναρκωτικά, αν κρύβεται η προ ημερών δολοφονία στα Τίρανα. Η προστασία στα νυχτερινά κέντρα. Η αν κρύβεται κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το αλβανικό Top Channel, πρόκειται για τους Armando Organja, 44 ετών και τον Kreshnik Çerçizaj, 41 ετών.

Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν στη μαφιόζικη επίθεση- Σεσημασμένος στην Αλβανία ο ένας
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ο Αλβανός δημοσιογράφος Artur Bibe αναφέρει ότι ο Organja (αριστερά), που δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, κατάγεται από το Μπεράτι, ενώ ο Çerçizaj (στα δεξιά), που δέχθηκε δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στην κοιλιά, είναι από την Αυλώνα.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαβάστε επίσης : Το γνωστό σενάριο!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.