Οργιάζει στο Tokyo, ανοιξαν οι πύλες για την Θεσσαλονίκη

Ποιος έφτιαξε την Ιουλία Καλλιμάνη; Γνωστό! Το νυχτερινό κέντρο Tokyo Theater Athens και ο υπερ-συνθέτης Μιχάλης Τουρατζίδης, αυτή η νυχτερινή θρησκεία. Σύμφωνοι.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Τι είναι αυτό που έφτιαξαν ; Την Θεά τραγουδίστρια, για τα εξώφυλλα, κι όχι την απλή, την συνηθισμένη μέσα στη δουλειά. Έτσι θα την αντιμετωπίζεις. Ναι, κύριε. Οπότε καταλαβαίνεις πως στα ίσα κοντράρει σήμερα, μέχρι και εκείνους τους τραγουδιστές, που θεωρούνται τα βουνά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Γι’ αυτό και ο τζογαδόρος αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ, ποντάρει πως δεν θα αργήσει που τα ηνία της νύχτας, θα τα πάρει αυτή.

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Άτομο βαθειά ταλαντούχο η Αγρινιώτισσα Καλλιμάνη. Δεν άργησε να δείξει την μεγάλη της κλάση. Όμως τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της, άρχισε να τις γράφει με το που πηρε μεταγραφή στο Tokyo. Μέχρι και οι φιλόσοφοι και οι θεολόγιοι το παραδέχονται .

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος

Πού θέλω να καταλήξω; Βουτυρακαίοι & Τουρατζίδης κάνουν, πλέον, τα κουμάντα τους για πιο πέρα. Δηλαδή στο σχέδιο, στο πρόγραμμα τους, μπήκε και το πως θα πάει στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, στην άκρη του καλοκαιριού. Αν κάτσουν βέβαια τα πράγματα όπως τα υπολογίζουν. Αυτή είναι η μεγάλη νυχτερινή είδηση της ημέρας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.