Την ανέλαβαν οι θεοί και οργιάζει

Ποιος έφτιαξε την Ιουλία Καλλιμάνη; Την έφτιαξαν οι Θεοί Tokyo Theater Athens & Μιχάλης Τουρατζίδης, αυτή η νυχτερινή θρησκεία, έτσι λένε. Σύμφωνοι. Τι είναι αυτό που έφτιαξαν ; Την Θεά τραγουδίστρια, κι όχι την απλή, την συνηθισμένη μέρα στη δουλειά, και γιατί αυτό, την κάνουν ζάφτι όλες οι θρησκείες. Κι όσες ακόμα παίζουν μπάλα απέναντι, σε ομάδες άλλες, ανταγωνιστικές, κι εκείνες που εξαιτίας της, κινδυνεύουν να κρέμασαν τα παπούτσια τους και να θαφτούν στα άγια των αγίων τους.

Άτομο βαθειά συνειδητοποιημένο η Αγρινιώτισσα Καλλιμάνη. Από πιτσιρίκι έδειξε το ταλέντο της στο γήπεδο, στην πορεία της καλλιτεχνικής ζωής της, ακολούθησαν συνεργασίες που απέδωσαν σημαντικές επιτυχίες. Όμως για τα καλά την νοιώσαμε, την έμαθαν και αυτοί που δεν την ήθεραν, ρώτησαν μέχρι φιλόσοφοι και θεολόγιοι, με το που πηρε μεταγραφή στο Tokyo. Και άρχισε να γράφει τις πιο χρυσές σελίδες της…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Δεν πρόλαβα να γράψω για τα τελευταία επεισόδια. Πως λίγες μήνες μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πλατινένιο «Εφτά στα εφτά – 7/7», επέστρεψε με νέο hit single, το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)»

Το υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko με τη «μαγική» της πέννα.

Το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» από χθες Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορόρησε στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Panik Platinum. Πάμε να το κάνουμε ακρόαση, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αυτή την περίοδο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, στις 22 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TOKYO 924294 OPENING 22.09 Ιουλία Καλλιμάνη STAR DJ: VALENTINO tokyotheaterathens 5 tokyo theater athens IERA ODOS 41 ATHENS T 210 3410200"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.