Γιατί τιμάει το άθλημα το Χάραμα

Βρέθηκα από τη φύση της δουλειάς μου, στο γήπεδο Χάραμα στο Instagram. Τσίμπησα τις ειδήσεις μου. Όχι μονάχα μια. Δύο είναι και μετράνε πολύ. Η μια καλύτερη από την άλλη. Ποιες είναι αυτές, ρε! Λέω σα καρναβαλόφιλος, Πραγματικός. Όχι σαν τους σημερινούς, που είναι για λύπηση, δεν βλέπονται! Περισσότερες από 5 προσκλήσεις, πήρα ήδη, για τον χορό, που από το 1979, είναι σημείο αναφοράς για το Πατρινό Καρναβάλι. Τέτοιο πράμα είναι ο Λευκός Χορός. Κάποιες, πράγματα οφείλουμε να τα γνωρίζουμε. Που στο Χάραμα θα φιλοξενηθεί φέτος (Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου), που προσκλήσεις θα βρείτε στο Beer Bar Q.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "い WHITE DANCE LIVE THE EXPERIENCE 23.02.2023 at a xapama BEAU RIVAGE"

Λοιπόν; Χάραμα. Το νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει πως διαφημίζει το άθλημα, θα δώσει και αυτό το παραπάνω, με το που βρει την ευκαιρία. Την βρήκε, αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου. Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!!! Της Γυναίκας που αγωνίζεται… που δημιουργεί… που προσφέρει… που ελπίζει… Όχι της Γυναίκας, που επιδεικνύει την κορμάρα της στους θεατές. Έχει ετοιμαστεί μια συναρπαστική βραδιά, με τον “αναγεννημένο” Δήμο Αναστασιάδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαζί του Τάννια Καρρά και η Ναυσικά.

Τηλ. Κρατήσεων: 2610 671639 / 672444 & 6909198997

Ώρα Έναρξης: 23:00

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.