Η ζωή του ταινία, αυτός ο σκηνοθέτης

Θυμάστε που έγραφα ότι ο Γιάννης Λάσκος, ο δυνατός επιχειρηματίας, αυτός που είπε ότι η μεγαλύτερη απάτη της συγχρόνως ιστορίας, είναι τα social media, αν στο μέλλον η πολύ ενδιαφέρουσα ζωή του, γίνει ταινία, θα τη σκηνοθετήσει αυτός. Θα βασίζεται σε αληθινή ιστορία και μάλιστα η επιλογή τόσο των βασικών πρωταγωνιστών, όσο και των κομπάρσων, θα γίνει από αυτόν. Ε, βασικά, έχει γίνει ήδη. Δεν κάνουμε πλάκα. Όλα ισχύουν. Γράφτηκαν στο facebook του Λάσκου.

ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ…ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ Κ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΑ @@@@ ΜΟΥ…ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΛΛΗΛΟΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ…ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩ ΕΓΩ Κ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ…ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…Ο ΛΑΣΚΟΣ ΕΙΜΑΙ…Κ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…Καλο βράδυ…Κ ελπιζω να κατανοήσατε καποιοι…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.