Ο Λασκος για την μεγαλύτερη απάτη της σύγχρονης ιστορίας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απάτη καραμπινάτη. Το κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσής. Η στην πραγματικότητα μαϊμού εικόνα πολλών, πάρα πολλών, για τούτο και για κείνο. Υπ’ όψιν, για να ξέρουμε τι λέμε, τα κοινωνικά δίκτυα σε πάμπολες περιπτώσεις, δεν δίνουν την εικόνα την πραγματική, αλλά την ψεύτική. Τάχα μου είμαστε πλούσιοι, αφεντικά, ο κυβερνήτης, κάνουμε ότι γουστάρουμε, πουλάμε αυτό το παραμύθι, για να το πιστέψουν οι άλλοι. Να τραβήξουμε την προσοχή τους και στο τέλος πέφτουμε στην παγίδα να το πιστέψουμε και εμείς.

Σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε, ο επιχειρηματίας Γιάννης Λάκος. Αυτός είναι κανονικός, όχι όπως κάποιοι άλλοι της κοροϊδίας, των ψεμάτων, λέει μεγάλες αλήθειες. Και πάλι, από την σελίδα του στο Facebook.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ…ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ,ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΟΥΝ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ Κ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ…ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ image maker Κ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ Κ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ Κ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΖΩΕΣ…ΕΙΚΟΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…Γ.Λ.”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.