Ο Λάσκος ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο

Επέκταση, ανάπτυξη του μεγάλου. Ως γνωστόν, η μεγάλη φουρτούνα χτυπάει περισσότερο τα μικρά καράβια. Το βλέπεις στην ιστορία και αντιλαμβάνεσαι τη μεγάλη αλήθεια. Ο ανήσυχος άνθρωπος, που δεν φοβάται τις δυσκολίες και είναι πρόθυμος να μην παραμένει ίδιος στην διαδρομή του, αλλά να μεγαλώσει, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο λεγόμενο πολιτισμό. Αυτός ο άνθρωπος γίνεται αιώνιος, ικανός να δράσει, να ξεπεράσει κάθε όριο που τον εμποδίζει από τον στόχο του, από την κορυφή.

Το λένε Γιάννη Λάσκο. Παίζει μεγάλη μπάλα στο τομέα της επεξεργασίας κρέατος, μέσω της εταιρίας του, της Plus Meat S.A, στις Αχαρνές Αττικής, και επισημαίνεται πως είναι και μεγάλος άνθρωπος. Από τους λίγους, με τόσο πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτός, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορείς που κατακλύζουν τις τελευταίες μέρες την αγορά, ετοιμάζει μια τεραστία επένδυση, πάντα στο εν λόγω τομέα και με τη συμμετοχή λιβανέζικου κολοσσού, λίγο έξω από την Αθήνα. Πρόκειται για κάτι πρότυπο και πρωτότυπο, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα, στο νέο αυτό εγχείρημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.