Τι θα κάνει με τον Ανδρουλάκη η Φώφη;

Τι θα κάνει με τον Ανδρουλάκη η Φώφη;

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε με την αποχώρηση Βενιζέλου

Ήταν τόσο μεγάλος ο κρότος από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ όλη την εβδομάδα που δεν επέτρεψε σε πολλούς να ακούσουν τις… μετασεισμικές δονήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη από το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης! Για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η σκληρή κριτική στα ΝΕΑ του Γιώργου Παπαχρήστου για την τρίτη θέση του ΚΙΝΑΛ , στην οποία ο δημοσιογράφος είχε μια καίρια επισήμανση – αυτή κι αν δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι το 2014 είχε φέρει καλύτερο αποτέλεσμα σε πιο δύσκολες συνθήκες (από τις σημερινές για το ΚΙΝΑΛ της Φώφης)!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η αναφορά – εκ των υστέρων τουλάχιστον, μόνο τυχαία δεν μπορεί να ερμηνευθεί! Αφού πυροδότησε εξελίξεις!

Μόνο ο χρόνος (των εξελίξεων) αιφνιδίασε, διότι κανείς δεν περίμενε ότι η Φώφη Γεννηματά θα προχωρούσε σε ρήξη με τον Βενιζέλο αυτή τη στιγμή! Προφανώς όμως η ίδια αποφάσισε να κινηθεί τώρα, και όχι την επομένη των εκλογών όταν θα πιεζόταν από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εξασφάλιζε αυτοδυναμία, να στηρίξει κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πιθανότατα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εκτίμησε ότι τότε η κοινοβουλευτική της ομάδα θα απειλείτο με διάσπαση… Ενώ τώρα δεν υπάρχει ο κίνδυνος μαζικών αποχωρήσεων (κυρίως βουλευτών) εν όψει εκλογών, μιας και τους ενδιαφέρει η επανεκλογή τους!

Ωστόσο η Φώφη Γεννηματά με τη χθεσινή της απόφαση δεν έλυσε κανένα πρόβλημα! Αντίθετα γέννησε περισσότερα… με σημαντικότερα τα εξής δυο. Πρώτον, δημιούργησε προϋποθέσεις συντριβής για το ΚΙΝΑΛ πηγαίνοντας στις κάλπες της 7ης Ιουλίου μέσα σε κλίμα εσωστρέφειας και διχόνοιας. Και δεύτερον, το βράδυ των εκλογών με ένα κακό αποτέλεσμα να την αμφισβητήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης (που σαρώνει) και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε κινήθηκε με έναν τρόπο που προκάλεσε ανησυχία στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ δεν μπορει να λησμονεί κανείς τη σχέση του με τον Βενιζέλο!

πηγή : enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.