Τι σημαίνει ο Νικηφόρος γιορτές στο Φωταέριο

Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Στο τι θα πει επιτυχία και αποτυχία. Δες τους αριθμούς της κάθε ομάδας και θα καταλάβεις που ανήκει. Τι ψάρια πιάνει. Σε τι φεγγάρι βρίσκεται. Αυτή η πρώτη παρατήρηση και με το καλημέρα.

Πάμε στην δεύτερη και με το καλησπέρα. Στην περίπτωση Νικηφόρος, σφαίρα πήγε τις Παρασκευές στο Voodoo και αυτή η σφαίρα τον οδήγησε δίπλα. Στο μαγαζί Α Εθνικής Αθήνα Νύχτα “Φωταέριο”, του Γιώργου Πετρογιάννη. Που θα βαπτιστεί Voodoo live stage. Για 4 βραδιές (24/12-25/12-31/12-01/01). Με τον ράπερ Fy δίπλα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν, λοιπόν, το γεμίσει, δεν θα κάνει επιτυχία απλή. Τι, τότε ; Θα κάνει την επιτυχία, την μεγαλύτερη, την πιο βαρβάτη και καραμπινάτη επιτυχία της καριέρας του. Αν ναι, τότε ο Νικηφόρος έχει όνομα. Είναι μέγεθος. Παίζει champions league. Θα είναι σαν να έχει πάρει το πρωτάθλημα.

Και γιατί θα μιλάμε παρακάτω, παρακαλώ; Ας πέσουμε με τα μούτρα πάνω του, ας του δώσουμε την δυνατότητα να γίνει πρώτος άντρας, σε νέο χώρο, θα δούμε το που. Για να μην κάψουμε και το Voodoo. Και αυτός, ας μας δώσει την δυνατότητα να μπούμε στο γήπεδο μπουζούκια. Πιο σωστά, Live stage, τα κλασσικά μπουζούκια έχουν πεθάνει. Θα πουν οι Βουνταίοι.

Κλείνω με αυτό. Το ότι απέχουμε 2 βδομάδες από τις γιορτές και το Φωταέριο είναι σχεδόν γεμάτο, για τον Νικηφόρο πρώτα, πολύ μετά τον FY, δείχνει ότι το έργο, τώρα ξεκινάει.

Διαβάστε επίσης : Γιορτές στο μεγάλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.