Τι κάνει ο Σταν ; Την έκπληξη- Στο Lido, από Παρασκευή 11/02

Γιώργος Τσαλίκης, Μανώλης Κονταρός. Και επειδή στο τελευταίο άρθρο του πράκτωρ Τσίπας Μπλοκ, δόθηκε η υπόσχεση για έκπληξη, στην εξίσωσή του Lido, θα προτεθεί και ο Σταν. Στο στυλ του, στον τομέα, κομψός και χαμογελαστός, είναι ένας πολεμιστής με το μικρόφωνο στο χέρι. Μεγάλη αξία και σαν συνθέτης. Αρκετοί έχουν ξεπηδήσει και έχουν γίνει παικταράδες, σαν κι αυτόν, σταρ αληθινοί, η καριέρα τους άρει τα επάνω .όταν τραγούδησαν δικό του τραγούδι.

Ο Σταν γεννήθηκε 1η Αυγούστου 1987 στη Πάρο. Εκεί έκανε τα πρώτα του όνειρα για τη μουσική που τόσο αγαπά και κατάφερε να ξεχωρίσει με το στύλ του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το όνομά του συγκαταλέγεται στη λίστα των νεότερων Ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα fan clubs, την πιο έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του στο YouTube και σε σημαντικές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts.

Το 2016 υπογράφει συμβόλαιο με την Panik Records και ταυτόχρονα ιδρύει τη δική του δισκογραφική εταιρεία ICON MUSIC Records μέσα από την οποία, με τη βοήθεια της ομάδας του, αναδεικνύει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες

Παίζει για να κερδίζει, για τη δόξα, να δείξει την αξία του. Δεν είναι τυχαίος. Στο Lido Stage, από Παρασκευή 11/02.

Δόθηκαν και τα πρώτα αποσπάσματα στο κόσμο του instagram. δείτε ΕΔΩ

-Ζωοδόχου Πηγής 3, Κολονάκι, Αθήνα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.