Τι έγραφε το tsipasblog.gr για τον Βέρτη

Νίκος Βερτης

Ποιος κορονοϊός; Απόσπασμα από κείμενο του tsipasblog.gr. Από πρόσφατο σεντόνι στη φυλλάδα 24 Μαΐου 2020, το οποίο αναφέρεται σε σκέψεις διάσημου Έλληνα τραγουδιστή, του Νίκου Βέρτη, σε μυστική συνομιλία με τους συνεργάτες του, για να ανοίξει καλοκαίρι το YTON:

“Μου το είπε στο αυτί άτομο αξιοσέβαστο. Λέμε «στο αυτί», εννοούμε εμπιστευτικά, σαν πληροφορία απόρρητη που είναι σε θέση να την ψυλιαστούν μόνον οι προχωρημένοι. Οι πολύ λίγοι. Πάνω σε αυτό που έγραψα το πρωί για τον Βέρτη (Διαβάστε εδώ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λένε σε κλειστούς κύκλους, ότι αν δώσουν άδεια, θα ανοίξει το YTON καλοκαιριάτικα, καθώς είναι ανοιχτό από πάνω και παραλία δεν υπάρχει. Είναι μεγάλο και ο κόσμος κάθεται αραιά και σε διαζώματα. Όποτε, ο κίνδυνος να μη πάει είναι μικρός με τον Βέρτη μόνος ανοιχτός.

Ο άνθρωπος, μάλιστα, που μου μετέφερε την… είδηση, πάντα στο αυτί, μου επισήμανε, όχι μια, δύο φορές, ότι είναι σε κλειστούς κύκλους η συζήτηση.

Θα δούμε. Όλα θα τα δούμε λίαν συντόμως. Συντομότατα. Αν έχουν βάση τα σενάρια, αν είναι μαγειρεμένα ή, αληθινά”.

Και παρακάτω, για το ίδιο θέμα ο Χάρης Λεμπιδάκης (newspistol.gr) γράφει σήμερα, 29 Μαΐου :

“Ο λόγος για το ” YTON ” και τον Νίκο Βέρτη. Το μοναδικό μαγαζί που έχει την δυνατότητα να βάλει πάνω από 1000 άτομα μιας και μπορεί να φιλοξενήσει πάνω απο 2000 καθούμενους και θα μπορέσει να δουλέψει τουλάχιστον με το 50% της χωρητικότητάς του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έχει και μερίδιο ποσοστού του μαγαζιού μαζί με Γιγουρτάκη – Βασιλειάδη αυτές τις ημέρες είναι σε επαφές με τους συνεργάτες του και  σε αναμονή για να δει τυχόν νέες ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση αφού μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ακριβής λεπτομέρειες για την λειτουργία ενός νυχτερινού κλαμπ ή νυχτερινού κέντρου.

Το θετικό με το YTON είναι ότι ανοίγει η οροφή και μπαίνει μέσα στην νομοθεσία με τα μαγαζιά που μπορούν να εργαστούν με μέτρα προστασίας και ασφαλείας όπως προβλέπει η Πολιτική Προστασία. Άν όλα πάνε καλά μπορεί να δούμε ακόμη και στις και στα τέλη Ιουνίου η αρχές Ιουλίου τον Νίκο Βέρτη να είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από 3 μήνες απουσίας.  Αλλά το ΤΟΝΙΖΩ ότι όλα αυτά θα εφαρμοστούν και στην πράξη όταν το κράτος δώσει πράσινο φως και τον τρόπο που μπορεί να γίνει . Αυτό όπως καταλαβαίνουμε θα φέρει και συνέχεια μιας και πολλοί  επιχειρηματίες είναι σε στάση αναμονής να δουν πως και με τι μέτρα μπορούν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στα καθήκοντά τους μιας και η ζημιά είναι μεγάλη που έχουν μείνει χωρίς δουλειά εκατοντάδες άτομα.”

Μέχρι εδώ, όχι παρακάτω. Τώρα, όμως, είμαστε σε μεγάλη στιγμή. Σε πολύ μεγάλη στιγμή. Τώρα μπορούμε να το πούμε, εμείς που διαμορφώνουμε τα μεγέθη. Μάλλον, 15 Ιουνίου λένε θα δώσουν πράσινο φως, για να ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα. Και πιθανότατα με μέτρα εστίασης και όχι ταβάνι χωρητικότητας (χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα)

Διαβάστε επίσης : Η Θεοδωρίδου δίνει το ..σημάδι, για να “ξαναδούμε νύχτα”

 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.