«Θράκας» : Πυρ και μανία, μιλώντας στο Tsipas Radio, για την Παναχαϊκή- Ακούστε το ηχητικό!

Κώστας Ντάσιος

«Xαρτογιακάδες και γραβατάδες, εξαφανίστηκαν όλοι» !

«Αυτοί οι …χαρτογιακάδες και οι …γραβατάδες, που βάζανε την διαπίστευση μπροστά και το παίζανε καμπόσοι στο γήπεδο, λες και ήταν το τσιφλίκι του πατέρα τους, που είναι τώρα, να βάλουν πλάτη. Που κάνανε τους μάγκες με λεφτά αλλονών. Όταν θα έρθουν οι εκλογές και θα θέλουν να ασελγήσουν πάλι στην Παναχαϊκή, για δικό τους όφελος, τότε θα την θυμηθούν. Πίστεψέ με, αδερφέ Τσίπα. Αυτό που σου λέω γράφτο. Που είναι οι βουλευτές, που είναι οι αντιπεριφερειάρχες, που είναι οι μελλοντικοί δήμαρχοι, που είναι οι επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, όλοι αυτοί που μπαίνανε μπροστά. Εξαφανιστήκανε. Ξαφνικά δεν αγαπάνε την Παναχαϊκή;».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό απάντησε ο πατρινός επιχειρηματίας και αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος, γνωστότερος ως Θράκας, στην ερώτηση του Ηλία Τσίπα, που τον φιλοξένησε στο Tsipas Radio, όσον αφορά την στάση των γνωστών-αγνώστων επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι δείχνουν να μην επιθυμούν να στηρίζουν την φετινή, καλή προσπάθεια της Παναχαϊκής.

Ερωτηθείς για την φιλική ήττα από την Καλαμάτα, απάντησε πως δεν σημαίνει κάτι. Τα φιλικά είναι ένα δίδαγμα για τους προπονητές, για να διορθώνονται.

Σχετικά με τον Γιώργο Μπάρλο και πως τα πάει, ο “Θράκας” είπε πως μιλάνε τα πράγματα από μόνα τους. Έλυσε το “αιώνιο” πρόβλημα της Παναχαϊκής, φτιάχνοντας το προπονητικό στην Οβρυά. Μετά πήρε το λεωφορείο, και γενικότερα κάνει κινήσεις σε υγιείς βάσεις. Δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε επίσης : Δημήτρης Δρόσος στο Tsipas Radio – Οι τελευταίες εξελίξεις στην εξίσωση της Παναχαϊκής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.