Η Παναχαϊκή βάδιζε σε …αποτυχίες

Για σκέψου. Ο υπάλληλος να μην αντιλαμβάνεται ότι εσύ βάζει το χέρι σου πολύ βαθιά στην τσέπη σου. Και εσύ να το παίρνεις πρέφα, το ψυλλιάζεσαι, φυσικά, αλλά να του την χαρίζεις. Όχι μια και δυο. Περισσότερες. Πολύ περισσότερες. Στο καρφώνουν και άλλοι, ότι πρέπει να τον τσεκάρεις. Ότι πρέπει να αντιδράσεις. Να γλυτώσεις το δάγκωμα που κάνει ο άνθρωπος της εταιρείας σου.

Για σκέψου και το άλλο. Η ζημιά να επαναλαμβάνεται και από άλλους συνεργάτες σου. Τι σκέπτεσαι; Ένα από τα δυο. Ή με βλέπουν για κορόιδο, ή και οι δυο είναι λαδιάρηδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος πάντων, ο Μπάρλος πληρώνει χοντρά το μαγαζί Παναχαϊκή, και για αυτό “τελείωσε” τον Δημήτρη Ελευθερλοπουλο με συνοπτικές διαδικασίες. Και το υπόλοιπο τεχνικό team. Τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη, τον γυμναστή Ηλία Σορώκο, τον Αλέξη Σπηλιόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λουμπαρδέα. Επόμενο, λοιπόν.

Να περιμένεις να βγει από το λούκι η Παναχαϊκή κι αυτός (ο Ελέ) να είναι κολλημένος με την σταδιακή εξέλιξη, που δεν είδαμε 3 μήνες τώρα, σε κανένα φιλικό, αλλά να επιμένει πως θα έρθει στα επίσημα. Δεν γίνεται έτσι να ξεφύγει από το μοιραίο. Το αναπόφευκτο. Με σωστές κινήσεις κάποιος προχωρεί, ανεβαίνει, κάνει ταμείο. Με γκέλες πάει πίσω. Φυλακή πάει, που λέει ο λόγος της πεζοδρομιακής μαγκιάς. Ακόμα και στην φάση προετοιμασίας. Παναχαϊκή είσαι! Η φανέλα σου ζυγίζει πολλά κιλά και δεν κάνει διακρίσεις επίσημο-μη ανεπίσμο.

Το χειρότερο με την Παναχαϊκή του Ελευθερόπουλου είναι το άλλο. Δεν ξέρει τι κάνει. Δεν  ξέρει που πατάει. Συγκεκριμένα πράγματα. Χάνει η ομάδα στην Γαστούνη από την χαμηλότερης κατηγορίας Καλαμάτα, όλοι περιμένουν να αναλάβει την ευθύνη, και ποια ήταν η αντίδραση του; “Δουλεύουμε με στόχο να είμαστε έτοιμοί στην πρεμιέρα μπλα μπλα μπλα…’’.

Τελικά, μετά από πίεση, από όλες τις πλευρές, εντός και εκτός, δεξιά και αριστερά, ο μεγαλομέτοχος έδειξε πυγμή και έδωσε στον Ελέ τα παπούτσια στο χέρι.

Στο αύριο, που αυτό ενδιαφέρει όλους, φαβορί για τον αντικαταστάτη του είναι ο Περικλής Αμανατίδης, που έχει περάσει τρεις φορές από Τρίκαλα.

Μια άλλη ομάδα ”γάτων” της πιάτσας ψιλοέσπρωχνουν, με το μαλακό είναι αλήθεια, τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.