Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα – Σε καραντίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης [Βίντεο]

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα

Από τον κορονοϊό προσβλήθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer του Instagram.

Με βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και θα μείνει σε καραντίνα για περίπου μία εβδομάδα. Προς το παρόν έχει δέκατα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρ’ το σοβαρά, δεν είναι αστείο”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, παρότι ο Σάκης Τανιμανίδης στεκόταν δίπλα της, είπε πως αυτός δεν έχει προσβληθεί ακόμα, ενώ ανέφεραν ότι θα μείνουν σε ξεχωριστά δωμάτια. Αυτό που συνέστησαν είναι ψυχραιμία και να αποφεύγουν όλοι τις περιττές μετακινήσεις.

“Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορονοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω” σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

“Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορονοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα” είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο που η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, πατώντας ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.