Αποκλειστικό- Στροφή σε εξαγορές ξενοδοχείων από τον Γιάννη Μωράκη

Γιάννης Μωράκης

Στην «πρώτη γραμμή» του ενδιαφέροντος του Γιάννη Μωράκη έχουν βρεθεί τα ξενοδοχειακά ακίνητα στην Αθήνα, ως αποτέλεσμα της ανόδου του τουρισμού και της υποχώρησης των τιμών τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έχει δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, σε συνδυασμό και με την έλλειψη επενδύσεων στον κλάδο, τουλάχιστον κατά την πρώτη περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό, όλο και περισσότερο ο γνωστός επιχειρηματίας, που βρίσκεται πίσω από ορισμένα από τα πιο talk of the town καταστήματα εστίασης-αναψυχής, προχωρά στην εμπλοκή του με το συγκεκριμένο είδος ακινήτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πρώτο ξενοδοχείο του, σύμφωνα με το tsipasblog.gr, είναι το τριώροφο Νoma Hotel. Χρονολογείται από τα το 1943 και είναι ένα από τα πρώτα κτήρια του νέου ελληνικού κράτους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, 300 μετρά από το σταθμό Μοναστηράκι του μετρό, 500 μ από την Ακρόπολη, και δίπλα στην Ερμού, στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μωράκης ετοιμάζει και άλλα “χτυπήματα”.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μου, βρίσκεται σε διαπραγματεύση για αγορά ακινήτου στο Κολωνάκι.

Τέλος, βρίσκεται πολύ κοντά -σχεδόν στα συμβόλαια- για να μισθώσει, ή ακόμα και να αγοράσει, κτίριο στο Παλαιό Φάληρο, με στόχο τη δημιουργία ξενοδοχείου.

Διαβάστε επίσης : Ανατροπή στην ανατροπή-Παραμένει στον Μωράκη το BOX

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.