Η Θεοδωρίδου, το MEGA και το σύστημα Μπερτάκη

Νατάσα Θεοδωρίδου

Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 11, με την Νατάσα την Θεοδωρίδου, από το τηλεοπτικό σταθμό που τον “ξαναζωντάνεψε” ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το MEGA.

Γιατί, όμως, ο σταθμός επέλεξε την έμπειρη Θεοδωρίδου; Πιάνω το ζήτημα καθόλου ακαδημαϊκά, καθόλου διαδρομιστκά, αλλά λαμβάνω υπόψιν μου μόνο την πραγματικότητα. Εδω και αρκετά χρονιά, στο τραγούδι η Νατάσα τρέχει με επιτυχία στον πρωταθλητισμό των σουξέ. Παικταράς στο αντικείμενο και στο είδος των τραγουδιών που ερμηνεύει, με τη φωνή αλλά με την ψυχή, παρακαλώ. Βέβαια, τραγουδίστρια one-woman show είναι η μοναδική Θεοδωρίδου και είναι χαμένη από χέρι όποια τολμήσει να την μιμηθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με απλά λόγια, “πουλάει”. Όπως ο Ρέμος, η Βίσση, οι Μέλισσες, που προηγήθηκαν. Με αφορμή το συγκεκριμένο επεισόδιο, λοιπόν, που έρχεται την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 23:00, στο MEGA, ευκαιρία να “πουλήσει” (ακόμα περισσότερο) και ο Πέτρος Ιακωβίδης, που θα είναι καλεσμένος. Και ειδικότερα, το νέο του τραγούδι “Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα”, που ήδη “πουλάει”.

Ενήμερο για αυτά, είναι το “σύστημα Μπερτάκη” και επόμενο είναι να κάνει το δικό του παιχνίδι στα social media. Το παιχνίδι προώθησης. Και πολύ καλά κάνει. Παίζει υπέρ της Θεοδωρίδου, διότι έτσι στηρίζει το σπίτι του, άρα τον Μπερτάκη. «Ποντάρει» στα “προϊόντα” του, και έτσι ετοιμάζουν την ..επόμενη μέρα. Στην οποία, όπως αυτοί, έτσι και οι άλλοι, βλέπουν ότι ο Μπερτάκης πάει να γίνει το μονοπώλιο της νύχτας. Με Αργυρό, Οικονομόπουλο, Θεοδωρίδου, Πάολα, Φουρέιρα, Ιακωβίδη, ναι σίγουρα το λες.

Διαβάστε ακόμα : Του Μπερτάκη, το «οπλοστάσιο», αρχίζει και …τρομάζει !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.