Π. Σαρδελής (Can Can) στο tsipasblog.gr : “Αν μας αφήσουν, θα ανοίξω καλοκαίρι”

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Can Can, Παναγιώτης Σαρδελής

Ο Παναγιώτης Σαρδελής «κουβαλά» ένα σπουδαίο βιογραφικό όλα αυτά τα χρόνια και η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και οι ικανότητές του.

Τη χειμερινή περίοδο ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια μονομιάς, μισθώνοντας το ιστορικό Can Can, της οικογένειας Γιγουρτάκη, “βάζοντας” Αδαμαντίδη-Καψάλη-Γρίβα-Μπάση και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Το «πάντρεμα» έκανε τη διαφορά σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της αθηναικής νύχτας, που έδειξε να έχει ανάγκη από αυτή την διαφορετική ματιά. Αυτό το γνήσιο, που δεν θα υποκριθεί κάτι ή κάποιον άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Eν μέσω πανδημίας του Covid-19, που είναι μια εφιαλτική εποχή για την νυχτερινή διασκέδαση, ο Παναγιώτης Σαρδελής μίλησε στο tsipasblog.gr και είπε πως αν τον αφήσουν το καλοκαίρι και παράλληλα δεν υπάρξουν και συναυλίες, ναι, θα το ανοίξει το Can Can”. Γιατί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, μάλλον το χειμώνα θα μας ξανακλείσουν.

Διαβάστε επίσης : Στο Tsipas Blog ο Μωράκης, για τα δημοσιεύματα ότι «έδωσε» το Hotel Ermou

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.