Θεοδωρίδου από ..ατσάλι

Η Νατάσα Θοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα

Οφείλει να το κάνει, πρώτα απέναντι στην κόρη της και μετά στον ίδιον της τον εαυτό, να είναι “ατσάλι” Για αυτό, η Νατάσα Θεοδωρίδου, με ανακοίνωση της στο instagram, λέει ότι είναι ψευδές ότι ειπώθηκε για την κόρη της, ενώ ρίχνει τα βέλη προς συγκεκριμένα μέτωπα, στα οποία λέει ότι την επόμενη φορά, όμως, η επίθεση στο πρόσωπό της να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου. Ξέρετε εσείς, συμπληρώνει.

Η τραγουδίστρια είναι επαγγελματίας, αλλά εδώ δεν κρίνεται αν αποδίδει το μάξιμουμ, αν σέβεται και αγαπάει τη δουλειά της. Εδώ κρίνεται η υπόληψη και η εντιμότητα του ανθρώπου, που αγαπά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Της κόρης της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το αν κάποιοι, οι καλλιτεχνικές αρχές έχουν στο σημάδι την Θεοδωρίδου, γιατί πουλάει, αυτό δεν αφορά την κόρη της, που δεν αποδεικνύεται εντέλει από πουθενά ότι πράγματι έκανε μεγάλο ιδιωτικό πάρτι στο Πανόραμα, γυρνώντας από το εξωτερικό, κι ενώ είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και φέρεται να «έσπασε» την υποχρεωτική καραντίνα, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης.

Αναρωτιέται η Θεοδωρίδου : Για ποιο λόγο, λοιπόν, κάποιοι κάθονται και λένε αυτά τα απίθανα; Ξαφνικά τι να συνέβη και ξεκίνησε η επίθεση; Έδωσε εντολή στο πεζικό, το ναυτικό, το ιππικό, όλη τη δύναμη ”καλλιτεχνικού” πυρ ενάντια στη κόρη μου και κατεπέκαση σε μένα, που δεν έχω πειράξει ούτε μύγα, στην μέχρι σήμερα επαγγελματική και προσωπική μου πορεία. Έλα, όμως, που η Θεοδωρίδου είναι… υπερευαίσθητη και πραγματικό ατσάλι, σε θέματα κοντινών της προσώπων. Να, γιατί βγήκε και είπε πως είναι Fake news τα περί πάρτι της κόρης της, και σήμερα φιλοξενούνται οι δηλώσεις της στο in.gr, στο tovima, στο mega, και σε δεκάδες άλλα site.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της :

Διαβάστε επίσης : Διαψεύδει μέσω του δικηγόρου της η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στην Θεσσαλονίκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.