Άσε τι λέει- Σιγά μην φύγει!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Πουλάει τον Παναθηναϊκό, έναντι 25 εκατ. ευρώ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το είπε, δεν το είπε, το ίδιο είναι. Είναι και το άλλο. Χθες, το απόγευμα της Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του. Και αυτό, δεν καταπίνεται εύκολα. Και τι έγινε. Ούτε ο ίδιος ήρθε από το Άγιον Όρος. Από μοναστήρι στα Μετέωρα. Όχι υποτίθεται, αλλά σίγουρα γνωρίζει πως είναι ο συγκεκριμένος χώρος.

Να αποδεχθώ ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον βάζει μέσα τον Dpg. Και τι έγινε; Μήπως σήμερα μπλέχτηκε και δεν ήξερε τι ακριβώς θα συναντήσει. Σε καμία περίπτωση. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμα κι αν δεν πιάνουν, πια, τόπο τα λεφτά του. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτά και ακόμα χειρότερα δεν θα τον απομακρύνουν από την ομάδα. Θα συνεχίσει κανονικά να παραμένει αφεντικό, λέει το ρεπορτάζ του tsipasblog.gr. Και ας έχει πει ήδη άλλα ο ίδιος. Ο σκοπός του είναι ένας. Να ασκήσει πίεση προς την πολιτεία, για να προχωρήσει επιτέλους το PAO Alive.

Ο Δημήτρης δεν έγινε σήμερα παράγοντας. Με την νούμερα ένα φαρμακευτική εταιρία στην Ελλάδα, την κορυφαία μπασκετική ομάδα στην Ευρώπη, τα τελευταία 20 χρόνια, με ισχυρό μιντιακό όμιλο, μπίζνες διάφορες. Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, στην πραγματικότητα, θα αποδεχτεί ότι νικήθηκε. Ότι είναι ανίκανος να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Ότι δεν κάνει για την συγκεκριμένη μπίζνα. Γιατί, μπίζνα κανονική είναι το μπάσκετ. Επιχείρηση είναι ο Παναθηναϊκός. Ανώνυμη εταιρεία. Με έξοδα και έσοδα. Άσε τι λένε οι ξεπερασμένοι. Οι ρομαντικοί της πλάκας ιστορία, οι δήθεν «ψαγμένοι» συνωμοσιολόγοι, που μιλάνε για εμπορευματοποίηση του επαγγελματικού μπάσκετ κι άλλα τέτοια κουφά. Εγώ λέω ότι μπίζνες σημαίνει υγεία. Και όσο πιο οργανωμένα παράγεται το προϊόν, τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή.

Πέρα από την μπίζνα, όμως, ο Παναθηναϊκός για τον Δημήτρη είναι πολύ περισσότερα ακόμα. Έρωτας, πόθος καυτός, επιθυμία αθεράπευτη. Ολοφάνερο! Καλλιτέχνης είναι, ψυχή καλλιτεχνική και, όχι απαραίτητα συνειδητά, διψάει να γεμίσει τις μπαταρίες του. Πώς θα τις γεμίσει; Μέσω του Παναθηναϊκού, φυσικά. Όπως το λέω. Για αυτό είναι σε διαρκή πόλεμο. Δεν κάθεται «καλά». Δεν την αράζει με τα λεφτά του και τη φήμη του, δεν του φθάνει η κάργα υπερπετυχημένη πορεία του, οι διαφόρων ειδών επιχειρήσεις που διευθύνει με κοτζάμ ομάδα συνεργατών, ούτε τη βρίσκει με τα άλλα χόμπι του. Με τίποτα δεν του φθάνουν αυτά. Όχι, δεν τον γεμίζουν όσο «αλκοολίκι» με τον Παναθηναϊκό.

Άρα, ξυπνήστε! Η εκτίμηση του TsipasBlog είναι πως άσε τι λέει, σιγά μην φύγει!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.