Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: Στον «Επίλογο» της ΕΡΤ1 με τον Απόστολο Μαγγηριάδη

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας με τον Απόστολο Μαγγηριάδη στα κεντρικά γραφεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates στο Κολωνάκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates θα φιλοξενηθεί στην ενημερωτική εκπομπή «Επίλογος» με τον έγκριτο δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη στην ΕΡΤ1. Η συνέντευξη του Θεμιστοκλή Μπάκα θα μεταδοθεί τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο ΕΡΤ NEWS και ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στην ΕΡΤ1.

Κάθε Πέμπτη στην ΕΡΤ1 «συζητάνε» για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με τα πρόσωπα που διαμορφώνουν τις εξελίξεις και αναζητούν απαντήσεις γράφοντας τον επίλογο της ημέρας. Ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, αναλυτές και άνθρωποι της κοινωνίας των πολιτών μιλούν στον Επίλογο σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το προφίλ της ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1, δεν θα μπορούσε να μην είναι καλεσμένος, ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, που βλέπει καθημερινά τα προβλήματα της κοινωνίας και τα αναδεικνύει. Ενώ, συνεχώς καταθέτει προτάσεις μέσω του δημοσίου βήματος που κατέκτησε μόνος του.

Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, δεν ανέδειξε απλά την αναγκαιότητα μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής από το 2019, αλλά, σε κάθε ευκαιρία είτε σε τηλεοπτικά πάνελ στα μεγάλα κανάλια όπως στην ΕΡΤ1, στον ΣΚΑΪ , στο Mega, στο Open κλπ. , σε ραδιοφωνικές εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1, στον ΣΚΑΪ 100,3, στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 της ΕΡΤ ,στον Alpha 98,9, στον Real fm 97,8 , αλλά και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων του, «κατέθετε» συνεχώς προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο internet, θα δεις το σύνολο των άρθρων του και των προτάσεων του να φιλοξενούνται σε πανελλαδικές εφημερίδες (TA NEA, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REAL NEWS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κλπ.) και σε ειδησεογραφικά site (iefimerida.gr, newmoney.gr, ethnos.gr, imerisia.gr, insider.gr, naftemporiki.gr, enikos.gr, tvxs.gr κλπ).

Όλα τα άνωθεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, μελέτης και αγάπης γι΄αυτό που κάνει.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc – Master of Science) στο Real Estate Finance & Investment από το Oxford Brookes University – Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τελειόφοιτος – MBA (Master in Business Administration) στο Project Management του University of East London (UEL).

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας με τον Απόστολο Μαγγηριάδη στα κεντρικά γραφεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates στο Κολωνάκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Για 9 χρόνια υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός της οικονομικής εκπομπής Value For Money στον Alpha 98,9, στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Θέμα 104,6 στην Αθήνα, όπου συνομιλούσε με εγχώριους και μη οργανισμούς για την οικονομία, την νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη. Βασικοί καλεσμένοι του ήταν οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, του Οργανισμού Οικονομικής.

Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) καθώς και το σύνολο των εκπροσώπων επαγγελματιών από όλους τους τομείς της οικονομίας.

Πολλάκις έχει γραφτεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά site ότι,  είτε η κυβέρνηση, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Διεθνής Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και πολιτικά κόμματα στη Κυπριακή Δημοκρατία έχουν «υιοθετήσει» προτάσεις του δικού μας Θεμιστοκλή Μπάκα.

Δηλώσεις και έρευνες του Θεμιστοκλή Μπάκα, έχουν φιλοξενηθεί πολλάκις φορές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την εποχή που ο έγκριτος δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης ήταν παρουσιαστής.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης είναι έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Επίλογος» της ΕΡΤ1. Πριν την ΕΡΤ1 ήταν παρουσιαστής των ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

• Δούλεψε για αρκετά χρόνια στις εκπομπές έρευνας, στο πολιτικό ρεπορτάζ του MEGA και στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
• Εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
• Ήταν αρχισυντάκτης της εκπομπής ΙΣΤΟΡΙΕΣ και τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
• Εργάστηκε επί σειρά ετών, ως πολιτικός συντάκτης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, και στις εκπομπές έρευνας του σταθμού.
• Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο πλαίσιο ερευνητικών εκπομπών αλλά και των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης.\

Ο ίδιος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και αποτελεί έναν από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους των μέσων. Απόφοιτος από το Πολιτικό της Νομικής και είναι κάτοχος Μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Το σχόλιο του Tsipasblog.gr :

Για τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα, έχουμε γράψει πολλάκις φορές…έχουμε «ασχοληθεί» με τον Πρόεδρο του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates, τον νέο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αχαΐα διότι είναι ένας άνθρωπος που μόνο συγχαρητήρια μπορείς να του πεις !

Όχι γιατί είναι ένα αγαπητό πρόσωπο, όχι γιατί βγαίνει στα μεγάλα κανάλια, στα ραδιόφωνα, στις μεγάλες εφημερίδες ή/και στα μεγάλα ειδησεογραφικά site, αλλά, γιατί είναι ένα παιδί από τη Πάτραένα παιδί από εμάςπου με αγώνα, με σκληρή δουλειά και με πίστη ακολούθησε το δικό του όνειρο, το δικό του όραμα… την επιτυχία !

Όσον αφορά την συνεχόμενη εμφάνισή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εμείς θα σχολιάσουμε ότι.. είναι λογικό να τον καλούν, είναι λογικό γιατί είναι διαβασμένος, είναι καταρτισμένος επαγγελματίας, αφουγκράζεται τις ανάγκες του σήμερα, της καθημερινότητας.. και το κυριότερο ; Καταθέτει προτάσεις… έχει προτάσεις αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο νέος από την Αχαΐα !

Έχει προτάσεις που τις υιοθετούν, τον ακούνε, τον διαβάζουν εντός και εκτός των συνόρων της χώρα μας και τον αποδέχονται !   

Κλείνοντας, εμείς θα πούμε και πάλι… χαιρόμαστε που δικά μας παιδιά, νέοι άνθρωποι, όπως ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, βλέπουν τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, τα αναδεικνύουν και καταθέτουν προτάσεις μέσω του δημοσίου βήματος που κατέκτησαν μόνοι τους. Όλα τα άνωθεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, μελέτης και αγάπης γι΄αυτό που κάνουν. Νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από «τζάκια» και φατρίες, αλλά από την κοινωνία. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.