Θέμα χρόνου να γίνει …

Χαίρομαι πολύ όταν το αποτέλεσμα δικαιώνει τις κρίσεις μας. Ειδικά αυτές που αφορούν σε νέους καλλιτέχνες. Ο συγκεκριμένος μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε «εμπορικός για τα μίντια», ωστόσο, κατάφερε κάτι πολύ πιο δύσκολο. Κάτι που θα ήθελαν όλοι οι «μαϊντανοί» πρωταγωνιστές των εβδομαδιαίων εντύπων. Τι; Να γεμίζει μαγαζιά. Και αυτό είναι μαγκιά του. Και πιστέψτε με, μόνο τυχαίο δεν είναι μιας και ο κόσμος έχει κριτήριό.

Απόδειξη; Ο φετινός χειμώνας που ήταν πολύ απαιτητικός. Καλά. Για τις ημέρες των εορτών… το πρόγραμμα ήταν βαρύ μιας και κάθε δυο μέρες είχε και εμφάνιση. Ακόμη μια αναγνώριση της δουλειάς του, αποτελεί η εμφάνιση που θα δώσει σε λίγες μέρες, ως καλεσμένος Ελλήνων φοιτητών στο Βουκουρέστι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Μάριος Μαρέλης τα σπάει… με την αξία του και την τρέλα του. Χωρίς ιλουστρασιόν περιγραφές και υπερβολής. Ο μικρός το χεί…Αυτό βλέπει και ο επιτυχημένος τραγουδιστής και συνθέτης, Σάκης Καντάς, ο οποίος θα του υπογράψει το νέο του κομμάτι. Η ενορχήστρωση θα γίνει από έναν άλλον πατρινό, εξίσου σπουδαίο μουσικό, τον Νίκο Γεωργόπουλο.

Μαριος Μαρέλης- Σάκης Καντάς

Τα παραπάνω φυσικά και δεν αφήνουν αδιάφορους τους επιχειρηματίες της νύχτας. Ενδεικτικό είναι ότι ο Μάριος Μαρέλης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεργαστεί με κορυφαίο κέντρο από την επόμενη σεζόν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.