Stoiximan.gr για περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ντέρμπι Κατσιφάρα-Φαρμάκη-Η μεγάλη έκπληξη, Σπηλιόπουλος

Stoiximan.gr για περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ντέρμπι Κατσιφάρα-Φαρμάκη-Η μεγάλη έκπληξη, Σπηλιόπουλος

Ντέρμπι ανάμεσα σε Κατσιφάρα και τον Φαρμάκη με τρίτο, όχι πολύ μακριά τον Σπηλιόπουλο, δείχνει για τις εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η έγκυρη στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr.

Στις αποδόσεις φαίνεται ο νυν περιφερειάρχης και υποψήφιος εκ νέου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, τον οποίον στηρίζει και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά και το ΚΙΝΑΛ, να έχει την χαμηλότερη απόδοση 1,60 . Δηλαδή τις μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεύτερος, σε απόσταση αναπνοής όμως, ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, Νεκτάριος Φαρμάκης, με 2.50, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ που διαβάσατε από το tsipas blog.

Με 5.50 ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ο επί σειρά ετών Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή σε σχέση με τις κλασσικές δημοσκοπήσεις .

Ακολουθούν ο Νίκος Καραθανασόπουλος με 40,00 και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου με 100.000.

Απο πού αντλούν ψήφους

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το Tsipas Blog, o Απόστολος Κατσιφάρας έχει σημαντική επιρροή όχι μόνο στο παλιό, πατροπαράδοτο ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε τμήμα ψηφοφόρων που είχαν προτιμήσει το κυβερνών κόμμα. 

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει σημαντική διείσδυση αμιγώς στη ΝΔ.

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος κερδίζει το κομμάτι από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δυσανασχετούν με το “σήμα” στήριξης του Τσίπρα στον Κατσιφάρα. Κερδίζει, επίσης, και κάποιους που παραδοσιακά στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία!

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος αντλεί από τη δεξαμενή των δικών του ψηφοφόρων, του ΚΚΕ.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, όπως αναμενόταν, κερδίζει, ως επί το πλείστον, ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από κάποιους άλλους χώρους της Αριστεράς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.