Επειδή θέλει να τα κάνει όλα τέλεια, πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου

«Αναβολή πήρε η πρεμιέρα. Αντί για τις 26 Νοέμβριου, που ήταν, πήγε 4 Δεκέμβριου», μου λέει με τόνο όχι εξομολογητικό, αγχωτικό, αλλά ότι έτσι έπρεπε να γίνει, οπαδός της «Αυτοκίνησης 81». Ανάγκη να σημειώσω ότι πρόκειται για τον πιο φανατικό οπαδό της «Αυτοκίνηση 81» που έχω γνωρίσει. Και, μάλιστα, ο άνθρωπος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, για την πολύ σοβαρή προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού κέντρου στην Κηφισιά.

– Τι συμβαίνει, κύριε;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μου εξήγησε ο άνθρωπος: «Η νέα διοίκησή δεν είναι ο Χριστός, για να κάνει θαύματα. Ούτε και ρομπότ είναι, που με το πάτημα ενός κουμπιού, θα τα κάνει όλα γρήγορα και τέλεια. Και κυρίως, δεν είναι της βιασύνης, του πρόχειρου. Σε καμιά περίπτωση. Ανέλαβε μία ζόρικη αποστολή, στην πιο ζόρκη εποχή από γεννήσεως της νύχτας, αλλά το καλούπι τους είναι τέτοιο, που δεν στέκονται σε αυτό, δεν ψάχνουν για δικαιολογίες. Αφού μπήκαν στο χορό, θα κάνουν τα πάντα, για το όταν βγουν πάνω στη σκηνή, να μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Επίσης, ξέρουν πολύ καλά με ποιον θα νταραβεριστούν, τι σόι κουμάσι είναι ο κάθε άνθρωπος, που θα τους πλησιάσει η αυτοί θα τον πλησιάσουν. Λοιπόν, η μικρή, μόλις μια βδομάδα αναβολή αξίζει τον κόπο. Γιατί αυτό που θα δείτε στις 4 Δεκεμβρίου, θα είναι θέαμα υψηλής κλάσης. Ολοκληρωμένο από την αρχή έως το τέλος, που θα συγκεντρώνει πολύ κόσμο».

Μου είπα και αυτό, γνωρίζοντας σε ποιον απευθυνόταν. Το Τσίπας Μπλοκ, που εκτός όλων των άλλων, γράφει και για την «Αυτοκίνηση 81»: «Μ’ αρέσει η ομάδα που θα παίξει με τραγουδιστές για όλα τα γούστα. Για όλες τις τσέπες και όλες τις ηλικίες. Να μην υπάρχει ούτε ένας παραπονεμένος. Εντάξει, ένας, το πολύ δύο, θα βρουν κάτι να πουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφίας, θα το καταχαρεί με την Καίτη Γαρμπή, τον Χρήστο Μενοδιάτη και τους Alcatrash. Δεν ξέρω για σας, εγώ την έκανα την κράτηση μου στο 306945253734 … ».

kaitiagain
menidiatisgain
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.