Εδώ δεν απαγορεύονται οι προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια πραγματάκια στη νύχτα που αξίζει να τα λαμβάνει υπ’ όψιν του ο τζογαδόρος. Όχι, η κουβέντα δεν είναι στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο. Κι αυτά τα πραγματάκια που κάνω λόγο σήμερα είναι κρυφά. Δεν έχουν σχέση με στατιστική κι άλλου τεχνοκρατικού χαρακτήρος στοιχεία. Μ’ άλλα λόγια δεν περνάνε στα ρεπορτάζ, δεν φτάνουν στον οπαδό.

Ευκαιρία παίρνω από την Αυτοκίνηση 81, που μπορούμε να το πούμε ναι. Κάνει τα «αποκαλυπτήρια» στις 26.11.2021, την επόμενη Παρασκευή, και το καλλιτεχνικό της έργο, θα παρουσιαστεί από τους : Καίτη Γαρμπή-Χρήστο Μενιδιάτη-Alcatrash-Δημήτρη Σχοινάς. Αν, λοιπόν, με ρώταγε κανείς τι προβλέπω είναι γνωστό πως… δεν προβλέπω. Γνωστό αυτό από τότε που γεννήθηκε η νύχτα. Απαγορεύονται οι προβλέψεις. Όλα μπορούν να συμβούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προσοχή! Αναφέρομαι γενικώς και αορίστως, όχι στην συγκεκριμένη ομάδα και να μου επιτραπεί η διευκρίνιση. Είναι ομαδάρα, με βαριά τα ονόματα, σε όλες τις γραμμές της. Που ταιριάζουν ιδανικά, τόσο μεταξύ τους, όσο και με το στυλ διασκέδασης του μαγαζιού και της περιοχής που βρίσκεται. Τα φραγκάτα Βόρεια Προάστια. Δεν θα παραβλέψω, επίσης, την ολική ανακαίνιση του χώρου, την στήριξή της διοίκησης, που υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, ακόμη και σε ένα άσχημο βράδυ. Αλλά και το ιδανικό κλίμα, που παρατηρείται και δια γυμνού οφθαλμού, μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, στο εγχείρημα αυτό.

Θα πρότεινα, λοιπόν, στον τζογαδόρο να ποντράρει πάνω στην Αυτοκίνηση 81, με κλειστά τα μάτια, γιατί έχει πολλές πιθανότητες, για την νίκη. Όχι μόνο για την πρεμιέρα, για την πορεία της συνολικά στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.