Θανάσης Παπαγεωργίου : Τι γύρευε στις νυχτερινές γειτονιές της Θεσσαλονίκης ;

Ξέρετε τι σημαίνει για το Τσίπας Μπλοκ, η προ ημερών επίσκεψη του Θανάση Παπαγεωργίου, στις νυχτερινές γειτονιές της διαστημικής Θεσσαλονίκης; Όχι ότι βαρέθηκε στην Αθήνα και την Κουρούτα και είπε να αλλάξει τον αέρα του. Και να ξαναβρεί νόημα ζωής, σε άλλο λιμάνι και σε άλλη παραθαλάσσια ζώνη. Εσείς, αν θέλετε, κρατήστε το. Εμάς δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό..

Ο άνθρωπος, που από ένα μικρό χωριό στην Αμαλιάδα ξεκίνησε, και ήταν σίγουρο πως ήταν εντελώς απένταρος. Και στα επόμενα χρόνια, δεκάδες γιγαντιαία νυχτερινά έργα έστησε, που έφεραν την κυριαρχία του Fever. Για μια περίοδο, παράλληλα και του FIX.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα λέω όλα αυτά γιατί δεν υπάρχουν τυχαίες, ούτε συμπωματικές εξηγήσεις για την κάθε του κίνηση: Ο Παπαγεωργίου έμαθε από το Tsipas Blog πως η δουλειά στα καλοκαιρινά Μαμούνια, με την Πάολα και τον Μακρόπουλο, σκίζει. Είναι μια δουλειά που δίνει λεφτά. Πολλά λεφτά. Ε αυτό ήταν. Είναι των γρήγορων σκέψεων ο Θανάσης. Από τώρα θέλει να τους κλείσει για το χειμερινό πρωτάθλημα στο fever. Και να μην τον προλάβει κανείς άλλος. Όχι, δεν το θέλει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.