Θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης στην Α’ Αθήνας από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο! Εκτός Βουλής η Φωτεινή Πιπιλή και ο Συρίγος ενώ με πολύ ιδρώτα ο Θάνος Πλεύρης «κονταροχτυπιέται» με την εκ του ΠΑΣΟΚ μεταγραφή Ροκοφύλου. Μεγάλη πτώση για την Κεφαλογιάννη

Δημοσκοπήσεις δεν διεξάγονται μόνο σε κεντρικό-πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και σε επιμέρους εκλογικές περιφέρειες, με τους…παραγγέλοντες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, να είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Έπεσε στα χέρια μας μια δημοσκόπηση που παρήγγειλαν βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας.

Σύμφωνα με αυτήν την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, έχει «καπαρώσει» ο Κικίλιας, που «παίζει δίδυμο» με τον Κακλαμάνη και εξαιτίας αυτού ο Νικήτας βρίσκεται στην 3η θέση με δεύτερο τον Κυριάκο Πιερρακάκη, τέταρτη την Όλγα Κεφαλογιάννη. Από εκεί και κάτω ακολουθεί το χάος. Ο Πλεύρης κονταροχτυπιέται με την Ροκοφύλου που ήρθε από το ΠΑΣΟΚ με μεταγραφή ενώ η Φωτεινή Πιπιλή είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει καμία ελπίδα επανεκλογής όπως και ο Συρίγος.

ΠΗΓΗ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.