Θα χυθεί πολύ «ιερό» αίμα στην αρένα! Άρχισε το παρασκήνιο και οι νυχτερινές συναντήσεις για την διαδοχή του Ιερώνυμου. Η μάχη και ο βρώμικος πόλεμος μεταξύ μητροπολιτών για την «χρυσή» αρχιερατική μίτρα. Οι «παρέες» της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και των Βόρειων Προαστίων

Μαθαίνουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένα έντονο παιχνίδι με συναντήσεις επί συναντήσεων στο παρασκήνιο της Εκκλησιαστικής Εξουσίας και ειδικότερα στα διάφορα κέντρα που αποβλέπουν σε ισχυρό ρόλο και κυριαρχία, κατά την μετά Ιερώνυμου εποχή. Γιατί ξεκίνησε τώρα είναι κάτι που δεν θα μείνει κρυφό πολύ καιρό.

Καλά πληροφορημένες πηγές του edolio5 επισημαίνουν επισημαίνουν ότι το «κέντρο» της Πελοποννήσου, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αποδόμησης τόσο των Κυκλάδων (πρωτίστως) όσο και των Βορείων Προαστείων της Αθήνας, οι Μητροπολίτες των οποίων φέρονται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για την Αρχιεπισκοπική διαδοχή! Μαθαίνω ότι ξεθάβονται φάκελοι και έχουν μπει στο παιχνίδι και εταιρείας επικοινωνίας που έχουν αναλάβει να τους «σπρώξουν» σε πρόθυμα ΜΜΕ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.