Ο Οικονομόπουλος στην «περίεργη» Ελλάδα του σήμερα, είναι μια όαση, ύστερα από την “εξαφάνιση” του Νότη Σφακιανάκη και την “απόσυρση” του Πασχάλη Τερζή! Και οι απαντήσεις που δόθηκαν ξανά ! Μαρκίζ, διπλή επιστροφή στην Πάτρα, Πύλη Αξιού τον Σεπτέμβρη και το… Φαντασία

Το κάθε ρεπορτάζ ο απαιτητικός αναγνώστης θέλει και να το ευχαριστηθεί. Δεν φτάνει μόνο να ενημερωθεί για τούτο και το άλλο. Όχι, κύριε. Θέλω και να νοιώσω ευχάριστα. Να με κερδίσει ο γραφιάς με το ρεπορτάζ, γι’ αυτό οι αράδες του να είναι γλυκές, συναρπαστικές, συγκινητικές.

Τι συνέβη με τον Νίκο Οικονομόπουλο χθες στην Πάτρα; Το ίδιο που συνέβη και στην Νίκαια, στο Κατράκειο θέατρο. Χιλιάδες κόσμου, που υποκλίθηκαν στην μαγευτική φωνή του (Πάρτε μια γεύση, κάνοντας κλικ ΕΔΩ). Πραγματικά δεν θυμάμαι κάποια στιγμή άλλη της καριέρας του, που η απήχηση ήταν τόσο μεγάλη.. Όσο και μην τον έχεις στην λίστα με τους αγαπημένους σου, θα το πεις, “το παλληκάρι είναι φοβερός και τρομερός, έχει ξεπεράσει τα συνηθισμένα όρια”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ σκέπτεται, δεν πετάει χαρταετό. Για να βρεις με τον εαυτό σου, όχι η λύση δεν είναι η ψυχοθεραπεία, αλλά να ακούσεις Οικονομόπουλο. Αυτή είναι η καλύτερη συνεδρία. Ναι, γιατί ο κόσμος θέλει την ουσία, φτάνει πια κουράστηκε με τα άχρηστα, τα αρτσι μπούρτσι και λουλάς. Τα καμιά ιεράρχηση, όλα στο χύμα. Tις διαφημίσεις και με την απαραίτητη γονική συναίνεση. Σωστό κι αυτό.

Αυτό που έγινε και στην Πάτρα ήταν ασύλληπτο, δεν γίνεται να περάσει στο ντούκου ή να το σερβίρουν στα πρόχειρα. Είναι γεγονός ικανό να τρομάξει τους αντιπάλους τους, ενώ τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτράκη, να τον κάνει τρισευτυχισμένο. Το έχουμε ξαναπάει πως μαζί συνεχίζουν. Αυτό εξηγεί που τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, ο Οικονομόπουλος θα ανεβεί Θεσσαλονίκη και στην Πύλη Αξιού. Στο Φαντασία (Αθήνα) θα τον δούμε μετά.

No description available.

Και μέχρι τότε, θα μεσολαβήσουν αρκετές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μόνο σε μέρη και χώρους που εκτιμούν να ακούνε. Όπως στο 𝐌𝐀𝐑𝐊𝐈𝐙 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής!

Παρασκευή 𝟐𝟖/𝟕 & Σάββατο 𝟐𝟗/𝟕 η απόλυτη φωνή για 2 εμφανίσεις

𝐌𝐀𝐑𝐊𝐈𝐙 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞!
Καλλιθέα Χαλκιδικής
Rsv: 6985815565

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "NIROS 28/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7 ΣΑΒΒΑΤΟ 95,1$ 95,1 Κοσμ ραδιο MARKIZ EXPERIENCE KAL KALLITHEA RSV. 6985815565"

Σιγά που στην Πάτρα, θα σας έφτανε αυτό το μια. Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ξανάρθει, και μάλιστα, για δύο συνεχόμενες βραδιές. Και όλοι οι οπαδοί του, αμέσως θα ρωτήσουν που και πότε. Volcano, τέλος Αυγούστου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.