Μέχρι τέρμα…..

Ο Δημήτρης Μεσούλας είναι επιχειρηματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Από μικρή ηλικία και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση  του πατέρα του και αργότερα άρχισε να εργάζεται στον τομέα της εστίασης, με τον οποίο ασχολείται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά πλέον μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον τομέα της διασκέδασης και της εστίασης. Aristotle Piraeus, Barrique Port, La Red Dream, τα γνωστά μαγαζιά του.

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι πως με ότι πει πως θα ασχοληθεί, δεν θα το κάνει πρόχειρα και μετά θα μετανιώνει γι’ αυτό. Δεν θα το αφήσει μισό, δεν θα εγκαταλείψει. Σε εντελώς άλλο κόσμο είναι, θα το φτάσει μέχρι τέρμα. Και δουλεύει τη διαφήμιση καλύτερα και από τους διαφημιστές. Αυτό εξηγεί πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γνωστότερο τελευταίο έργο του: “Η μεγάλη συναυλία αγάπης με πρώτα ονόματα και δωρεάν είσοδο για όλους ετοιμάζει”.

Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.