Άνθρωπος εμπιστοσύνης στον Πειραιά o Δημήτρης Μεσούλας

Η αμφιβολία είναι ο πιο βασικός ρυθμιστής των ανθρώπινων σχέσεων. Αν φωλιάσει μέσα σου, παραλύει τη σκέψη και αδρανοποιεί το σώμα. Οδηγεί σε συμπεριφορές που δεν είναι πάντα κατανοητές. Ο σύζυγος που μπατσακώνει τη γυναίκα στο σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχει προδώσει την σχέση τους. Αυτός ο πατέρας, που έβαλε κάμερα για να παρακολουθεί την 14χρονη κόρη του. Δεν του αρέσουν καθόλου οι παρέες του παιδιού του. Ο ποδοσφαιριστής που δεν μένει πιστός στην ομάδα του, και πηγαίνει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Υποκύπτει! Μιας και δεν βλέπει κινητικότητα, ζωντάνια, πράγματα που δεν περίμενε, εκεί που ήταν. Και άλλα πολλά.

Η αμφιβολία γεννάει φόβο και κάθε φορά τρέχεις να απομακρυνθείς. Κατάλαβες τώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε και η ΝΔ ξεπέρασε τον εαυτό της. Στον έναν είδαν την αβεβαιότητα, την δυσπιστία, στον άλλον την σταθερότητα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάντα τους ανθρώπους της εμπιστοσύνης, αυτούς τους μετρημένους στα δάκτυλα ενός χεριού. Πρέπει να ακολουθείς. Για τους άλλους. Τα έχω γράψει εδώ και χρόνια : «Με τις κλωτσιές να τους πάρεις».

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μεσούλας, έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του, που ανήκει. Γι’ αυτό και ο Γιάννης Μώραλης, τον επέλεξε να είναι στις πολύ δυνατές υποψηφιότητας του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητή», που θα έχει και την στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί βλέπει πως έχει το ρεύμα, ο κόσμος τον θέλει, δεν τον έχει για ψεύτη.

Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Γιάννης Μώραλης ΔΗΜ ΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟ ΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΛ.: 2112163744 69858514 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΩΝ. ΜΕΣΟΥΛΑΣ dmesoulas@yahoo.gr"

Διαβάστε συνέντευξη του Μεσούλα στο περιοδικό Sugar Free Press

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Εκλογές Δημήτρης Μεσούλας επιχειρηματίας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό <<Πειραιάς Νικητής> ικανοποίηση Παράλληλα όμως πρόκληση εκείνους πίστεψαν αυτά εκλεγείτε τομέας που θεωρείτε προσφέρετε περισσότερο; Είμαι σας ώθησε να συμμετάσχετε στις αυτοδιοικητι- μεγαλωμένος γνωρίζω πολύ καλά πλεονε εξελίξουμι τομέας πόλη κοινωνία μου po στην πόλη θέλω ίδιος νωρίζω καλά καλύτερο Γεννήθηκα εύκολες μεγάλωσα στον Προσώ εξελίξου- πόλη meTpo αμέσως υπηρέτησα ΔÎ Δραπετσώνας θητεία εύκολα Παράλληλα, μου. φόρτισης ηλεκτρικοί μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συν- ξεχωριστά, μέλος μηντ καλύτερο. Εάν εκλεγώ σίγουρα εκλογή σας; είναι μένα Νικητής»> προσωπική για πόλη πόλη! Υπόσχομαι καλύτερο μεγάλωσα ιστορία!"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.